Sander har signert for L/K

Postet av Lyngen/Karnes IL den 2. Feb 2021

Lenangsværingen Sander Sigvaldsen (23) blir ny L/K-spiller.

Den offensive LSK-spilleren har bestemt seg for å spille for L/K i 2021. Dermed går 23-åringen i fotsporene til solide L/K-navn som Thomas Leonhardsen, John Arne Vangen, Tom-Jørgen Gangsø, Espen Haugen og Fredrik P. Johansen når han ikler seg L/K-drakten. 

Sander har til tross for sin unge alder lagt bak seg en god del sesonger for moderklubben allerede, i tillegg til at han har vært innom Stakkevollan 2 og Ishavsbyen. Nå er imidlertid tiden inne for å prøve seg i L/K, noe Sander selv begrunner på denne måten:

- Jeg tar overgang til L/K fordi jeg synes det e spennende ting på gang der. Tror det er en spillergruppe med stort potensial, med en god blanding av rutine og yngre spillere. L/K har, som flaggskipet i Lyngen, alltid vært en aktuell klubb for meg, og nå er det perfekt timing for meg å spille der.

Sander har vært L/K-aktuell før, og spilte sågar en kamp på prøve i Vinterserien i 2017. Da ble det ingenting av en overgang, men fire år senere er alt duket.
I en stall som hovedsakelig består av unge lyngsværinger, så er det flott å kunne forsterke stallen med en lyngsværing til. Sigvaldsen har tatt ansvar på trenerfronten i moderklubben i flere sesonger, men skal konsentrere seg om å spilleroppgavene i L/K. Han er en bunnsolid forsterkning for oss, med sine soleklare offensive kvaliteter.

- Som spiller kan jeg spille i flere posisjoner offensivt. Mine største styrker er tempo og dribleferdigheter. Til tross for relativt ung alder, så er jeg vant til å ta ansvar. Det ligger i min natur å "ta tak". Jeg er også ambisiøs, og kommer ikke til L/K bare for å være der. Jeg skal gi et solid bidrag på banen, lover han.

Velkommen til L/K, Sander Sigvaldsen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.