Steinvik bidrar de to siste kampene

Postet av Lyngen/Karnes IL den 4. Okt 2019

Christer Steinvik gleder seg til å spille i rødt og blått igjen. 

Lørdag klokken 14.00 møter L/K Salangen på Idrettsheia. Til den kampen - og til årets siste kamp neste helg - har L/K fått klar en gammel L/K-helt.

Christer Steinvik tok tidligere i september, før overgangsvinduet stengte, overgang tilbake til L/K. Nå skal storfjordingen spille de to siste kampene i sesongen. 

- Ja, jeg er veldig klar for kamp mot Salangen. Nesten litt overtenning! Det blir gøy å spille sammen med Steffen, Øyvind og de andre igjen og ikke minst bidra for L/K igjen, sier Steinvik til L/K-nett.

Steinvik tok overgang til Majorstuen i Oslo denne sesongen etter å ha spilt for L/K mange sesonger. Nå er han imidlertid bosatt på Lillehammer i forbindelse med studier. 

- Jeg trives i sør, men nå gleder jeg meg til å spille fotball for L/K igjen. Jeg får med meg FIL2-kampen også, så det blir bra, sier Steinvik. 

Dermed får også Christer med seg det tradisjonsrike kakebordet etter siste kamp. Ingen skal beskylde gutten for å ikke ha timing!

L/K får en tøff oppgave på Idrettsheia mot et hjemmelag som har sanket 21 poeng mer enn L/K i år. 

Selv om L/K har gode sjanser til å berge seg i divisjonen nå, så bør man fortsatt samle inn litt poeng - for å være sikker på å unngå nedrykksfaren.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.