En bra omgang ikke nok

Postet av Lyngen/Karnes IL den 22. Sep 2019

L/K spilte en god og en dårlig omgang mot Kroken. Det var ikke nok til å ta poeng lørdag.

Det var nesten-topp mot nesten-bunn i Kroken lørdag, men i én omgang var det vanskelig å se at det skilte 25 poeng mellom lagene. L/K spilte tidvis bra fotball og kom til flere sjanser. De største var det Steffen Dreyer som fikk. På den ene satte han ballen i mål, bare for å bli avblåst for en marginal offside. På den andre kom han alene med keeper og fikk to sjanser til å score, men ble stoppet begge gangene.

KIL var også farlige i første omgang - blant annet på dødball. Og i motsetning til L/K fortsatte hjemmelaget og skape sjanser i andre. 1-0 kom litt ut av ingenting. Ellers bunnsolide Kristoffer Granås er uheldig på en utboksing av et innlegg og slår ballen rett på hodet til en KIL-spiller, som header i det tomme buret. Da var det gått fire minutter av omgangen.

Etter 47 minutter løper Håkon Norberg over halve banen før han avslutter fra kloss hold. Etter det prøver L/K å skape litt trykk offensivt, blant annet ved å flytte Jan-Robin Bjørn lenger opp i banen. Men KIL har stort sett kontroll ut kampen, og det er langt mellom L/K-sjansene.

Fortjent seier til KIL, mens L/K må se framover til neste helg. Da er det Stakkevollan hjemme - en kamp det bør tas minst ett poeng i.

L/Ks lag: Kristoffer Granås, Vebjørn Isaksen, Joakim Berg Bjørklund, Jan-Robin Bjørn, Nasim Shirzad, Oskar Leiros, Preben Røtvold, Kristian Bjørn Hansen, Kristoffer Hansen Holst, Steffen Dreyer, Øyvind Garfjell.

Innbyttere: Stig-Roar Hansen Rognli, Frode Følstad

Dommer: Geir Oskar Isaksen - god