Dreyer og Garfjell ikler seg L/K-fargene

Postet av Lyngen/Karnes IL den 8. Aug 2019

Det mangler ikke på rutine og potensielle målpoeng i L/Ks to nyeste signeringer.

I dag ble det nemlig klart at Øyvind Garfjell (29) og Steffen Dreyer (33) er klar for L/K. Begge to kommer tilbake etter 3. divisjonsspill med Skjervøy og skal nå gjøre sitt for at L/K skal få en så god høstsesong som mulig.

Garfjell (238 kamper og 100 mål) og Dreyer (376 kamper og 264 mål) vil utvilsomt gi L/K mer styrke offensivt. 

Flere sjanser - flere mål

Garfjell sier han er klar for den jobben skal gjøres i en tøff høstsesong.

- Det blir godt å komme hjem og bidra og forhåpentligvis sørge for at vi klarer å berge plassen i divisjonen. Det er mange spennende kamper i ukene som kommer, der vi er nødt å plukke poeng. Og det har jeg stor tro på at vi  kommer til å klare, sier Garfjell.

Garfjells kvaliteter er velkjent for både L/K-ere og resten av fotball-Troms. Han håper han kan bidra med flere ting.

- Jeg skal først og fremst bidra med målpoeng. Skal vi ta poeng framover så trenger vi å skape enda flere sjanser og score flere mål. Der har vi et uforløst potensiale. Og så vil jeg også kunne bidra med veiledning til en ung og spennende spillergruppe i både trening og kampforberedelser, sier Garfjell.

Godfølelsen

Steffen Dreyer, tidenes toppscorer i L/K, sier han bare oppfyller et løfte når han nå kommer tilbake til klubben.

- Ja, jeg lovde  flere supportere da jeg dro i 2017 at jeg skulle komme tilbake før jeg la opp. Og det er viktig å holde det man lover, smiler Dreyer.

Han har i motsetning til Garfjell spilt 3. divisjon også i 2019 - nemlig i SIKs første kamper i høstsesongen.

- Men jeg kjente på kroppen min etter to innhopp i 3. divisjon at veien frem til en startplass var for lang etter å ha vært skada i ett år. L/K blir en fin utfordring og det blir fint å spille litt kamper igjen. I tillegg så fristet et strøkent gress på Polleidet veldig. Det er der jeg har hatt mine beste fotballopplevelser og det skal bli godt å få godfølelsen tilbake igjen, sier Dreyer, som i likhet med Garfjell er klar til kamp allerede lørdag - hjemme mot Ishavsbyen.

- De neste fem kampene blir viktige for L/K. Der skal vi kjempe hardt for å få med oss så mange poeng som mulig, sier Dreyer.

Vinnervilje

L/K-trener Oskar Leiros er glad for å ha de to gamle L/K-spillerne tilbake i rødt og blått.

- Ja, de blir to viktige brikker med masse erfaring og vinnervilje som jeg håper smitter over på de yngre spillerne. Absolutt solide forsterkninger! sier Leiros.

For en knapp uke siden fikk Leiros også inn brødrene Kristian Bjørn Hansen og Jan-Robin Bjørn inn dørene

- Jeg syns vi har gjort fire solide signeringer, og attpåtil fire lyngengutter. Kristian beviste allerede mot Fløya 2 at han blir en viktig spiller og Jan-Robin vil ta Ola Edholm sin plass når han flytter til Bergen for studier, sier L/K-treneren.

Smidig

Daglig leder i L/K, Siri Rodahl Johansen, berømmer Skjervøy IK for smidighet i forbindelse med overgangen til de to gamle L/K-heltene.

- Ja, absolutt. Vi har hatt gode samtaler med ledelsen for Skjervøy og de har vært svært behjelpelig til at disse sakene gikk så fort som de gikk, sier Johansen.

L/K ønsker Øyvind og Steffen velkommen tilbake!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.