Viktig poeng i bunnstriden

Postet av Lyngen/Karnes IL den 29. Aug 2018

L/K har ikke vært bortskjemt med poeng på bortebane mot TUIL 2, men mandag var det særs viktig at L/K-guttene klart nettopp det.

En relativt sjansefattig kamp endte med 0-0 på TUIL Arena - L/Ks andre 0-0-kamp i år. Normalt er imidlertid L/K en målgarantist på bortebane - baklengs så vel som forlengs. Det er nemlig ganske så lenge siden L/K sist spilte 0-0 borte. Faktisk er det 19 år siden sist! 22.08 1999 spilte L/K 0-0 mot Harstad - med blant andre 19 år siden sist L/K spilte 0-0 på bortebane i en seriekamp! Det hendte sist i 2 divisjon 22.08 1999 - mot Harstad. Da sto Henning Hansen i mål for L/K.

Og 19 år senere er det ikke unaturlig å trekke fra L/Ks nåværende keeper Jørgen Vik når kampen på TUIL Arena skal oppsummeres. Ikke at han hadde så fryktelig mye å gjøre, men L/Ks spillende trener tok det som og var våkent ute og ryddet opp i det som kunne blitt farlig - godt hjulpet av forsvarstreeren med Joakim Berg Bjørklund, Ola Edholm og Jan-Robin Bjørn.

I andre enden var det først og fremst Tobias Karlsen som kunne ha puttet for L/K. Etter 72 minutter går han på et godt løp og får en lur stikkball fra Markus Karlsen Skogheim. Tobias kommer alene med keeper, men setter ballen rett i TUILs sisteskanse. Karlsen hadde også en sjanse i første omgang der han vender seg flott fri på rundt 16 meter og får skutt. Avslutningen ble imidlertid for løst og keeper plukket greit.

Det var også verdt å notere seg svært gode frisparkforsøk fra Stig-Roar Hansen Rognli og Markus Karlsen Skogheim i andre omgang. Spesielt førstnevntes skudd fra 25 meter med venstra var det sus i. Dessverre snek ballen seg centimetre utfor venstre stolpe. Ellers var det mest halvsjanser og nestensjanser å bokføre. 

At TUIL heller ikke skape mye på hjemmebane er svært positivt. L/K holder nullen for andre gang på rad og er også ubeseiret siden 19. juni - fem kamper på rad.

Tabellen tilsier imidlertid at L/K fortsatt trenger alle poengene de kan få klort til seg. Til helgen møter vi BOIF på Polleidet. Da er den nysignerte spissen Aleksander Lenning klar til dyst og da kan man i alle fall håpe på et annet resultat enn 0-0.

* Markus Karlsen Skogheim (20) spilte sin A-kamp nummer 100 for L/K. Han debuterte for L/K i en treningskamp i Skarphallen mot Fløya i 2014.

* Et lite jubileum også for venstrekant Stig-Roar Hansen Rognli, som spilte sin 170. A-kamp for moderklubben.

L/K fra start: Jørgen Vik, Jan-Robin Bjørn, Joakim Berg Bjørklund, Ola Edholm, Ole Talberg, Stig-Roar Hansen Rognli, Kristian Bjørn Hansen, Einar Skogheim, Vebjørn Isaksen, Markus Karlsen Skogheim, Tobias Karlsen

Innbyttere: Sigve Ringbakken, Nasim Shirzad, Kristoffer Hansen Holst, Aleksander Skatland

Gule kort L/K: Ola Edholm, Einar SkogheimKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.