Sløste bort tabelltoppen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 12. Jun 2006

L/K misbrukte sjansen til å gå i tet på TiTo-tabellen i kveld.

For med TIL 2s første tap i år var det duket for tabelltopp etter åtte serierunder for Lyngen/Karnes. Men etter å ha ligget under 3-0 for Skarp 2, skal man på sett og vis heller være glad for at det tross alt ble ett poeng i kveld - selv om L/K sløste utilgivelig med sjansene i andre omgang.

At L/Ks andre poengtap kom mot B-laget til et lag vi er også bittert. Nå har L/K rotet bort poeng mot to andrelag i TiTo-serien. Og selv om man fortsatt er ubeseiret i serien, så er det surt å ha rotet bort poeng i disse kampene.

Rune Lillevik viste seg igjen som en uhyre viktig mann for L/K med sine to mål. Han var klar på hva som måtte til etter uavgjorten mot Skarp.

- Nå må vi hjem og trene avslutninger.

Han har ingen problemer med å innrømme at L/K spilte en svak første omgang.

- Ja, da var vi dårlig. Vi skaper egentlig ingenting. Men i andre omgang var det desto bedre, sier Lillevik - nå med 12 seriemål på åtte kamper.

* L/K manglet Steffen Dreyer og Stian Amundsgård på grunn av sykdom i dag.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Jens G. Løvland, Tor Arne Larsen, Jørn F. Berger, Freddy Skogvang; André Fagerborg, Lasse Hausner, Tom Jørgen Gangsø; Frode G. Larsen, Rune Lillevik, Rune Kristiansen.

Innbyttere: Ole Remi Hausner for Tom Jørgen Gangsø, Mats Håkon Karlsen for Tor Arne Larsen.

Gule kort L/K: Rune Lillevik, André Fagerborg, Jens G. Løvland og Jørn F. Berger

Dommer: John Arne Mathiesen, skuffende.

Skarp 2 L/K 3-3 (3-1)

1-0 Ernst Pedersen (15), 2-0 Christian Andersen (20), 3-0 Andreas Wiik (39), 3-1 Rune Lillevik (40), 3-2 André Fagerborg (74), 3-3 Rune Lillevik (83).

(Kampfakta fra Framtid i Nord)

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.