Grei generalprøve

Postet av Lyngen/Karnes IL den 26. Jul 2006

Til tross for tap i treningskampen mot Skarp var det mye positivt på Polleidet i kveld.

Treningskampen på 3 x 30 minutter på Polleidet i går endte til slutt med 3-1 seier til Skarp etter scoringer av Morten Lund, Christian Andersen og Aslak Sokki. Unggutten Øyvind Garfjell utlignet til 1-1 for L/K etter 55 minutter, men Skarp kom tilbake og vant kampen.

Divisjonsforskjellen mellom de to lagene var imidlertid ikke påtrengende og spesielt offensivt hadde L/K mye å by på gjennom hele kampen. Fine angrep og mange avslutninger som hadde fortjent en bedre skjebne. Selv om Skarp vant, så betviles det at de vant sjansestatistikken. Litt mer rufsete defensivt i begynnelsen for L/K, men den nye forsvarsfireren satte seg etterhvert og hadde fikk god kontroll på Skarp-angriperne. Jørn F. Berger er operert for brokk og er ute i begynnelsen av høstsesongen. I hans sted spilte Tor Arne Larsen midtstopper, og det gjorde han bra.

L/Ks toppscorer Rune Lillevik kom inn ti minutter før slutt i dagens kamp. Lille sliter med ryggen og er usikker foran kampen mot Finnsnes lørdag - starten på høstsesongen.

L/K-trener Dan Håvard Johnsen dømte kampen med bravur og var absolutt blant de bedre som har holdt fløyta på Polleidet i år.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Jens G. Løvland, Stian Amundsgård, Tor Arne Larsen, Freddy Skogvang; Andre Fagerborg, Lasse Hausner, Tom Jørgen Gangsø; Frode Larsen, Steffen Dreyer, Rune Kristiansen.

Innbyttere: Øyvind Garfjell, Stian Kviteberg, Stig Roar Hansen Rognli, Mats Håkon Karlsen, Rune Lillevik.