Cupkampen går som planlagt

Postet av Lyngen/Karnes IL den 18. Apr 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

L/Ks cupkamp mot Fløya går som oppsatt - til tross for vinterens lille comeback.

1 kvalikrunde i NM-cupen her i Troms var en stund i fare for å havne inne i Skarphallen. Snøen lavet ned i natt og i morgentimene, men nå er forholdene igjen grønne og fine på Fløyabanen.

Det betyr at cupoppgjøret mellom Fløya og L/K går som planlagt. L/K stiller med en så godt som skadefri tropp og er nok svært så revansjesugne etter et par dårlige resultater i siste del av sesongoppkjøringen.

Vinterseriekampen mot Fløya var heller ikke noe lysende kapittel i klubbens historie, men cupkampen i kveld får vi satse på blir det!

L/K har følgende fyldige stall til kampen i kveld:

Jørgen Vik, Vegard Samuelsen, Jens G. Løvland, Mats-Haakon Karlsen, Tor Arne Larsen, Rune Lillevik, Frode G. Larsen, Viktor A. Sørensen, Lasse Hausner, Ken Stian Olsen, Steffen Dreyer, Rune Kristiansen, Freddy Skogvang, Stian Amundsgård, Stian Kviteberg, Roger Bjørvik, Tom Jørgen Gangsø, Morten Nilsen og Øyvind Garfjell.

Bookmakerne har Fløya som svak favoritt foran kveldens kamp. Betsafe tilbyr småpene 2,45 i odds hvis L/K vinner, mens en Fløya-seier bare gir 1,95 ganger pengene. Uavgjort står i 4.80. Nøyaktig samme odds har forøvrig Nordicbet.

Norsk Tipping har enda større tro på grønntrøyene. De har 1,75 i odds på Fløya men samtidig bare 2,35 på L/K. Uavgjort gir man der i gården 3,95 for

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.