Fire mål av Johnsen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 15. Sep 2007

Dan-Håvard Johnsen scorte fire mål mot Senja i fjor. I dag gjentok han bedriften mot Storsteinnes.

Johnsen sørget for to spillemål, et frisparkmål og et straffemål i 7-2 seieren over Storsteinnes i dag. Imponerende uttelling for veteranen, som også var nest sist på Frank Bekkstrands mål.

STIL holdt godt følge til pause og den tidligere L/K-spilleren Magnus Minde sørget for at nessingene hadde uavgjort til pause. Minde satte inn begge STILs mål, hvorav det ene på straffe. For L/K scoret Johnsen og Øyvind Garfjell.

I andre omgang hadde L/K stort sett god kontroll. STIL har nok ikke trent hver dag hittil i år og selv om L/K stilte med vel mye rutine i dag, så holdt  L/Ks unggutter kampen ut mot stadig mer slitne motspillere.

Med Skognes 4-0 seier over FK Senja 2 tidligere i dag er det veldig jevnt i teten av divisjonen. Skognes har grepet på det med 36 poeng, mens Senja og L/K har henholdsvis 36 og 34.

Tabellen finner du her:

L/Ks mål: Dan-Håvard Johnsen (4), Øyvind Garfjell, Frank Bekkstrand og Fredrik P. Johansen

L/Ks lag: Vegard Samuelsen; Frank Bekkstrand, Trond Egil Larsen, Jan Robin Bjørn, Uno Nesvik; Ole-Oscar Ross, Dan-Håvard Johnsen, Alexander Løvland Rygh; Stig-Roar Hansen Rognli, Fredrik P. Johansen, Øyvind Garfjell

Innbytter: Torbjørn O. Karlsen

Gult kort L/K: Stig-Roar Hansen Rognli