4. divisjon: Tap mot Fløya

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Sep 2007

L/K 2 slet i Fløyaland i dag.

2-0 under til pause og 6-2 i tap til slutt er fasiten etter sesongens nest siste bortekamp. L/K ligger under 3-0 før Jan Robin Bjørn scorer sitt første mål i år - etter corner. På 3-1 er det håp, men en etter sigende uhyre tvilsom 4-1 scoring avgjør kampen.

Fredrik P. Johansen reduserer én gang for L/K 2 men Fløya svarer to ganger og dermed et av de styggere bortetapene for L/K 2 i år.

- Vi var elendig de første tyve minuttene og fortjente å ligge under. Siste del av første omgang er bra. Og vi henger godt med helt til de scorer sitt fjerde mål, sier stopper Trond-Egil Larsen.

Det mest spektakulære med hele oppgjøret var utvilsomt at Frode Følstad spilte fotball igjen. Han har ikke spilt et eneste minutt seriefotball på 29 måneder og én uke! I dag var han tilbake for L/K etter langvarige skadeproblemer, som forøvrig startet i en kamp du kan lese mer om her.

L/Ks lag: Vegard Samuelsen; Kristoffer Fagerborg, Trond-Egil Larsen, Jan Robin Bjørn, Tor Arne Larsen; Frode Følstad, Andreas Holm, Ole-Oscar Ross, Stian Amundsgård; Fredrik P. Johansen, Alexander Løvland Rygh.