Treningsleiren i Piteå: Uavgjort i treningskamp

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Jul 2008

Øyvind Garfjell sentral på alle målene mot Hemmingsmark IF tirsdag.

Årets eneste internasjonale match for L/Ks del fant sted på Hemmingsmark IFs fine gressbane tirsdag kveld. Et L/K-lag som testet ut nyutviklede spillermønstre gjorde en god figur offensivt, og til tross for enkelte defensive glipper så kan man bokføre en bra generalprøve foran høstpremieren mot Ramfjord mandag.

L/K mistet inn et tidlig mål da en HIF-spiller utnyttet litt trekkspilltendenser i et nykomponert L/K-forsvar. L/K spilte meget frisk angrepsfotball, men kom til få åpne målsjanser i første omgang. Ikke før i det 33 minutt klarte rødtrøyene å sette inn 1-1. Da var det Øyvind Garfjell som traff på et skudd fra rundt 20 meter og ballen gikk inn via en HIF-spiller.

Like etter har Steffen Dreyer en megasjanse, men makter ikke å ta L/K i ledelsen. I stedet er det HIF som får 2-1 etter en misforståelse i L/K-forsvaret. Men nesten rett fra avspark får L/K straffe etter at Øyvind Garfjell herjet litt med HIF-forsvaret før han ble felt. Steffen Dreyer er sikkerheten selv fra 11-meteren og 2-2 til pause.

I andre omgang har L/K flere gedigne sjanser til å punktere kampen, men en god HIF-keeper, og endel merkelige L/K-avslutninger på mål, sørget for å holde antallet mål nede. Det ble med venstreback Tor Arne Larsens avslutning med venstreslegga etter flott samspill med Øyvind Garfjell. Forøvrig Tor Arne Larsens andre mål for L/Ks A-lag gjennom tidene!

Et drøyt kvarter før slutt får HIF straffespark, som Michael Wæraas nesten klarte å redde. Men bare nesten. 3-3 og uavgjort i Hemmingsmark.

Alt i alt en fin gjennomkjøring for L/K. Variert spill offensivt og mange gode individuelle prestasjoner gledet ekstra. Treningsleiren avsluttes torsdag med en morgentrening.

L/Ks lag: Michael Wæraas; Tor Arne Larsen, Frode G. Larsen, Mats-Haakon Karlsen, Andreas Holm; André Fagerborg, Freddy Skogvang, Tom-Jørgen Gangsø; Øyvind Garfjell, Ole Oscar Ross, Steffen Dreyer.

Innbyttere: Kristoffer Fagerborg for Tor Arne Larsen, Fredrik P. Johansen for Ole Oscar Ross, Stian Stenhaug for Andreas Holm.

Gule kort: Mats-Haakon Karlsen, Tor Arne Larsen

* Stian Stenhaug nådde akkurat å debutere for L/Ks A-lag. Stenhaug kom inn rett før slutt fra en ellers skadeskutt innbytterbenk. Verken Jan Robin Bjørn, Andreas Løvland, Magnus Minde eller Stig-Roar Hansen Rognli fikk spilletid på grunn av småskader og sykdom.