Rekordhelg på Polleidet

Postet av Lyngen/Karnes IL den 5. Aug 2008

Caravanister og akkordionister samlet seg i hopetall på Polleidet i helga.

Det begynte nærme seg god gammeldags Lyngenfestivalstemning da caravanist-entusiaster og trekkspillere inntok Polleidet. Over 160 campingvogner var registrert inn porten på Polleidet, og det er soleklar rekord for trekkspill- og caravantreffet, som ble arrangert for 15. gang denne helga.

Allerede forrige søndag var det 15-16 campingvogner på plass på Polleidet, og utover uka bare ballet det på seg. Onsdag og torsdag gikk med til møljekalas, fergeturer, mens fredagens og lørdagens høydepunkt var festene på huset på Polleidet.

I en tid da det er langt mellom festene på Polleidet, var det ekstra gledelig at det er fulle hus to kvelder på rad. Det gode besøket betyr selvsagt gode penger for L/K (som blant annet står for alt salget på treffet) men minst like hyggelig og viktig er det å se så mye folk på Polleidet som det har vært nå i en uke.

Lyngen/Karnes er arrangør av treffene, sammen med Troms Krets av NTL og NCC avdeling Lyngenfjord. Vi håper alle som har vært på Polleidet i år har hatt det så hyggelig at de ønsker å komme tilbake igjen neste år!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.