Tom-Jørgen tar pause

Postet av Lyngen/Karnes IL den 12. Sep 2008

L/Ks lagkaptein har etter alle solemerker avsluttet sesongen for L/K.

Tom-Jørgen har meddelt L/K-ledelsen at han ønsker å gi seg for sesongen med umiddelbar virkning. Tom-Jørgen ga beskjed om dette onsdag, og etter treningen på Polleidet fredag ble det klart at han ikke ønsket å fullføre sesongen.

Spillerne som var på trening på Polleidet ble informert om Tom-Jørgens avgjørelse, og senere har også de som ikke var der fått beskjed. L/K har tatt Tom-Jørgens avgjørelse til etterretning. Vi håper å ha Tom-Jørgen snart tilbake hos oss som den enorme ressursen han er, både sosialt, menneskelig og sportslig.

L/K ønsker forøvrig ikke å bidra til noe mer spekulasjoner rundt Gangsøs avgjørelse, selvom vi respekterer at dette er "utenforstående". Vi registrerer dog at Framtid i Nord har spekulert seg fram til en konklusjon det ikke er grunnlag for, og det uten engang å høre med klubbens ledelse. Det er for dårlig, uten at vi skal gå nærmere inn på akkurat det.

Det er overhodet ikke aktuelt for L/K å gi opp Tom-Jørgen, men han er i hvert fall ikke med til Salangen imorra. Men selv uten vår lagkaptein, stiller L/K meget slagkraftg - hvis Salangen og andre skulle tro noe annet...

Visekaptein Steffen Dreyer rykker naturlig opp som kaptein i L/K, mens en ny visekaptein vil bli utpekt når støvet har lagt seg.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.