5. divisjon, L/K2 - Tromsøysund 3-2:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 28. Aug 2011

Knepen seier på Geitnes
Et par comebacks fra 73-generasjonen og én scoringsdebutant i dag.

Til tross for en knepen seier i resultatprotokollen, så var det høyst fortjent at L/K 2 vant over Tromsøysund i dag. 3-2 ble det til slutt etter at L/K 2 tok ledelsen etter åtte minutter ved kampens beste spiller Oskar Kleveland Leiros. Han ekspederte ballen i mål etter å ha vært først på andreballen etter frispark.

Tromsøysund hadde sin beste periode i etterkant av L/K 2-målet, men klarte ikke å score. Det gjorde de imidlertid på et heldig frispark like før pause, og tromsøværingene var ikke snauere enn at de også tok ledelsen rett etter pause. Men da var det jevnt slutt og L/K 2 dominerte resten av kampen. I pausen ble sesongdebuterende Frode G. Larsen introdusert for hjemmepublikummet og et kvarter uti 2. omgang var det duket for nok en merittert 38-åring, nemlig Rune Lillevik. Det 76-årige spissparet lagde mye trøbbel for Tromsø-laget, men ingen klarte å komme på scoringslisten. Det klarte imidlertid den 22 år yngre Aleksander Elveslett Slettli. Han scoret sitt første seniormål for L/K etter et innlegg fra høyreving Robin Wikbo Samuelsen og fastsatte sluttresultatet til 3-2. Da hadde Martin Strand litt før utlignet til 2-2 direkte fra corner (!). Dommer Vegar Ballovarre dømte ballen inn, selv om ikke alle Tromsøysund-spillerne var enige i det. Men i den ikke helt nøytrale L/K-leiren var man enige om at ballen hadde vært inne.

- Det var mange som var gode i dag og vi burde strengt tatt vunnet med mer enn ett mål. Oskar Leiros vant alt på midtbanen, vi hadde en svært ung backfirer pluss keeper (tre født i 1995, én i 1994 og én i 1990) som klarte seg godt og to vinger i Christer Steinvik og Robin Wikbo Samuelsen som leverte gode innlegg kampen igjennom. Og så er det jo greit å ha veteraner som Frode og Lille i bakhånden, da, sier en fornøyd lagleder Vegard Bjørn Olsen etter kampen.

L/Ks lag: Kristoffer Granås; Henning Skogvang, Hans Roar Karlsen, Tor André Einebakken Nilsen, Aleksander Elveslett Slettli; Jens-Georg Løvland, Oskar K. Leiros; Christer Steinvik, Martin Strand, Robin Wikbo Samuelsen; Magnus Wikbo Samuelsen

Innbyttere: Frode G. Larsen, Morten Pettersen, Rune Lillevik.