5. divisjon, Tromsøysund - L/K:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 10. Mai 2012

Halvdusinet fullt i premieren
L/K 2 fikk en god start på sesongen onsdag kveld.

Det ble til slutt seier 0-6 mot vertene Tromsøysund på Stakkevollan kunstgress onsdag kveld. Dermed har Vegard Bjørn Olsens menn i 5. divisjon fått en flott start på sesongen.

Både Steffen Dreyer og Joakim Einebakken Nilsen spilte i debuten, i tillegg til nyervervelsen Vegard Emaus Nikolaisen.

Startelleveren besto forøvrig av ni spillere som er 20 år eller yngre. Kun 86-modellene Stig-Roar Hansen Rognli og Steffen Dreyer bryter mønsteret.

Christer Steinvik sto for tre av målene, Jonas Samuelsen krediteres for to mens det siste sto Tromsøysund for - i form av et selvmål.

L/K 2-ansvarlig Vegard Bjørn Olsen sier seg fornøyd med serieåpningen.

- Det var en veldig grei start, ja. Vi viser både et høyt toppnivå og et lavt bunnivå. På det dårligste har vi mye småfeil og unødvendige balltap. Når vi er gode sitter overgangene, det går fort og det er en fryd å se på. Tromsøysund slet mye med tempoet vårt etter hvert, sier Olsen.

L/K fra start:
Kristoffer Granås; Henning Skogvang, Steffen Dreyer, Hans Roar Karlsen, Jørgen Jensen; Joakim Einebakken Nilsen, Vegard Emaus Nikolaisen; Jonas Samuelsen, Aleksander Elveslett Slettli, Stig-Roar Hansen Rognli; Christer Steinvik.

Innbyttere: Robin Wikbo Samuelsen, Jens-Georg Løvland, Erlend Strand og Magnus Wikbo Samuelsen.

Ettersom det var årets første kamp i divisjonen, så leder L/K tabellen i 5. divisjon avdeling 1. Men det kommer mange tøffe kamper framover. Avdelingen inneholder flere lag som er antatt bedre enn onsdagens motstander.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.