L/K i 2014: L/K - Fløya

Postet av Lyngen/Karnes IL den 22. Feb 2014

Årets første test
L/K og Jan-Robin Bjørn møter Fløya til treningskamp i dag.

Et litt redusert L/K-lag møter Fløya til uoffisiell treningskamp i dag. Kampen går i Skarphallen og L/K-trener Bernt Olav Johansen er glad for å komme i gang med treningskampene.
- Det er greit å få seg en kamp nå, ja. Vi har samling i Lyngen 7. og 8. mars og etter det satser vi på treningskamper ute på Geitnes.
L/K er ikke med i vinterserien i år og er derfor avhengig av å skaffe treningskampmotstand på egen hånd.
- Det regner vi med går greit hvis vi får åpnet Geitnes, sier Johansen.
Til dagens kamp er det litt tynt antallsmessig. Bernt Olav Johansen har følgende spillere å rutte med:

Kristoffer Granås, Johan Rollstad, Stig-Roar Hansen Rognli, Marius Dreyer, Jan-Robin Bjørn, Aleksander Skatland, Edvard Hamnvik Sagelv, Lars Petter Rotvold Nilssen, Oskar Leiros, Steffen Dreyer, Ole Oscar Ross, Kristian Bjørn Hansen, Markus Skogheim. 

Gledelig at Steffen Dreyer trekker i L/K-trøya igjen og det samme gjelder i høyeste grad også Ole Oscar Ross. I tillegg kan vi glede oss over at to juniorspillere får prøve seg på A-lagsnivå i form av Kristian Bjørn Hansen og Markus Skogheim. 

Mange av de som var med på nedrykket i 2013 har forlatt L/K. Det inkluderer blant andre Mads Bjørkly, Kristian Knutsen, Stian Nordby, Lasse Johnsen, Marius Grønnbakk og Vegard Emaus Nikolaisen. Inn har foreløpig bare kommet Aleksander Skatland, men flere er på vei. I dag sitter blant annet keeper Johan Rollstad på benken. Noen av L/Ks solide 30+ gutter har også trent godt så langt i vinter og noen comeback blir det nok! Men ikke i dag...

For de som trenger et avbrekk i OL-programmet, så går kampen klokken 14.00 i dag.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.