Fjellklatrerkjendisen åpner Lyngentrappa: Velkommen til folkefest i parken lørdag!

Postet av Lyngen/Karnes IL den 15. Aug 2023

Lyngen/Karnes IL og Lyngen kommune inviterer til folkefest i Prestelvparken lørdag 19.august.

Det blir offisiell åpning av Lyngentrappa ved den velkjente tindebestigeren Kristin Harila kl. 11.00 i Prestelvparken på Lyngseidet, før starten på Lyngen Mil- og motbakke blåses i gang kl.11.30. Her er det åpent for alle å delta, både i konkurranseklasse, trimklasse og egen klasse for barn.

 Velg mellom en tur opp gjennom Lyngentrappa til Verdens ende, og ned til Lyngseidet, eller for de sprekeste videre opp Kjosaksla med vendepunkt på Rundtind.

Lyst å konkurrere med noen av de sprekeste i verden? Verdensrekordholder Kristin Harila, som nylig besteg 14 fjell på over 8.000 meters høyde på 92 dager deltar også på løpet, sammen med Jens Kvernmo. Her blir det sikkert muligheter for selfies etter målgang. 

Har du ikke allerede meldt deg på? Gjør det her: Påmelding til Lyngen Mil- og motbakke

Påmelding kan også gjøres lørdag før kl. 10.00, i sekretariatet som er plassert ved startområdet i Parkveien. Startnummer må hentes i sekretariat innen kl. 11.00.

Barn som deltar, melder seg på direkte i sekretariatet på lørdag, fram til kl. 11.15. Det koster kr 100 for barn.

Premieutdeling kl. 1400.

I parken blir det mange ulike aktiviteter for barn, med et digert hoppeslott, ansiktsmaling, kreativt lekebord med ulike aktiviteter, og aktivitetsløype rundt dammen. Betal kroner 100 og delta på alt så mye du vil. Vi trekker premier for alle som deltar på minst 3 ulike aktiviteter.

Det blir salg av mat og drikke; du får kjøpt nydelig fiskesuppe, hamburger, pølse m/brød, kaffe og kaker og mere til!

Kristin Harila holder foredrag på Lyngseidet Gjestegård kl. 15.30, som er åpent for alle.

Parkering rundt Rådhuset og ved Eidebakken skole. Vi minner om at deler av Parkveien blir stengt i forbindelse med start på løpet.

Bli med og lag en folkefest for store og små!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.