Unødvendig spennende nesten helt til slutt på Senja

Postet av Lyngen/Karnes IL den 20. Jun 2023

Krister Klaussen og Kristoffer Hansen Holst scoret målene da L/K tok en svært fortjent seier mandag kveld. 

L/K kunne gå til fotballferie med en fin seier borte mot FK Senja etter Krister Klaussen aller første mål for L/K og Kristoffer Hansens Holst 13. seriemål for sesongen. 


L/K klarte ikke å score før pause, selv om de presset Senja tilbake og tvang hjemmelaget til å gjøre feil. Gang på gang flommet guttene fremover, men den siste pasningen var ti centimeter feil hver gang. Og når vi klarte å komme til avslutning, så gikk enten forsøkene rett på FKS-keeperen eller så forsvant ballen utenfor stengene. Men måten guttene jobber for å skape sjansene er forbilledlig. Det var mange kollektive meter som ble lagt ned av de røde i går, og mange av de meterne er full sprint. 


Sånn fortsatte det egentlig i andre omgang, så da Krister Klaussen tok affære én time ut i kampen og klinket inn sitt aller første L/K-mål. Krister spilte en bunnsolid kamp på midtbanen og hvis han begynner å score regelmessig også, så smaker det virkelig fugl.  Malangsværingens mål kunne funket som en forløsende scoring for L/K-guttene, men vi fortsatte i samme sporet. Sjansene fortsatte å komme på samlebånd, men L/K-trener Markus Karlsen Skogheim måtte vente til fire minutter før slutt før han kunne være litt trygg på seier. Da bryter L/K og Mika Johnsen nok et Senja-oppspill midt på hjemmelagets banehalvdel. Han tar med seg ballen fremover og slår en finfin ball til toppscorer Kristoffer Hansen Holst. Han springer fra forsvaret og tar seg inn i feltet, før han avslutter nede i hjørnet. 

Med seier på Senja, så har L/K godt heng på tabelltoppen. Litt ujevn vårsesong likevel, men vi får si oss fornøyd med utgangspunktet for høstsesongen.

Bakover var det stort sett trygt. Oskar Leiros erstattet Kristian Bjørn Hansen i midtforsvaret og gikk foran i duellspillet, mens stopperkollegene Vebjørn Isaksen og Marcus Hausner Christensen tok seg av løpsduellene.

Av innbytterne kom Arion RJ Ballovarre, Vebjørn Tokle og Johan Gamst-Eriksen kom inn. 

Gule kort L/K: Marcus Hausner Christensen

Dommer: Øyvind Jøstensen - meget solid


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.