L/K med podcast - og breaking news om trenerløsningen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Apr 2023

Lyngen/Karnes leverer et ultralokalt tilbud i podcastjungelen og starter første episode med et smell - med ny trenerløsning i L/K. 

Det er ikke alle idrettslag som har en egen podcast. Men L/K har tatt ansvar og nå ligger første episode av 9060 Lyngen/Karnes ute på for eksempel Spotify for lytteklare L/K-ere - og andre som er interessert i det som rører seg i Lyngen. 

For podkastvertene Roger Jensen og Andreas Wiig tar ikke bare for seg liv og levnet i Lyngen/Karnes IL. Undertittelen på podcasten er nemlig «En podcast om idrettsglede og alt det positive som rører seg blant stort og smått i Lyngen». 

For de få uinnvidde så kan vi si følgende om podvertene: Bibliotekar i Lyngen, Andreas Wiig, er kjent som en som finner på mye skøy både på selve biblioteket og på sosial medier, på vegne av biblioteket.

Roger Jensen har solid podcasterfaring fra  «Fredagskaffen med Ole, Roger og Jens» og har også vært daglig leder i L/K og er nå styremedlem i L/K Fotball. 

I første episode slår Roger Jensen fast at podcasten «skal være for alle lyngsværinger» og at man har som mål å få innspill fra lytterne på det meste - og ikke bare L/K-stoff. 

Den første episoden blir imidlertid ganske nyhetstung ettersom to store nyheter breakes her: 

* L/Ks hovedtrener Markus Karlsen Skogheim har fått jobb som assistenttrener for Fløyas 3. divisjonslag og kommer til å gå inn for fullt der foran høstsesongen. Vårsesongen vil han imidlertid lede L/K som normalt, parallelt med at han fungerer som assistenttrener for Fløya. En spesiell løsning, men noe begge klubbene har blitt enige om når situasjonen oppstod - noe som skjedde ganske brått. L/K unner Markus en slik sjanse som han nå får i Fløya etter å ha gjort en strålende trenerjobb i ett og et halvt år i L/K, men samtidig er det viktig å ikke miste det momentumet som A-laget er i - med gode resultater i vinter og med en flott giv i spillergruppa. Derfor er det flott at Markus fortsetter i L/K ut vårsesongen.

* Den given satser man på å beholde også når Markus går over til Fløya for fullt etter vårsesongen. Da har L/K den nye trenerløsningen klar, nemlig Jens-Georg Løvland (41) som hovedtrener og Trond Egil Larsen (snart 42) som assistenttrener. Larsen og Løvland skulle egentlig ha ansvaret for L/K 2 i 6. divisjon i 2023, men rykker opp til A-lagstrenere når vårsesongen er unnagjort. Larsen og Løvland har erfaring fra aldersbestemte trenerjobber i henholdsvis TIL og L/K, men tar nå steget opp i seniorfotballen. Begge to tør være kjent også som solide forsvarsspillere på L/K på 2000-tallet. 

Lyngen/Karnes første podcastepisode får med andre ord en flying start og man har blant annet et intervju med nettopp Markus Karlsen Skogheim. 

Her finner du 9060 Lyngen/Karnes:

https://open.spotify.com/show/5xzk1QX0MYAUR643U1DRem


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.