Nå er det «bare»ett poeng som gjelder

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Okt 2022


Einar Skogheim og L/K trenger nå ett poeng til for å unngå direkte nedrykk. 

Bortekampen mot Krokelvdalen lørdag ble ikke uventet en tøff affære for L/K-guttene. 8-2 ble det til slutt og det var nok litt i overkant etter spill, og i alle fall etter sjanser. Men lørdag var det likevel klasseforskjell på lagene. Men førsteomgangen var slett ikke dårlig. KIL to ledelsen 2-0, men L/K skulle fått 2-1 på en lobb fra Joakim Berg Bjørklund, ettersom ballen var over streken før en KIL-forsvarer fikk beinet den ut. Men dommertrioen lot spillet gå, og i stedet går hjemmelaget opp og scorer 3-0. Håkon Storhaug puttet 3-1 like før pause, hans tredje på to kamper etter overgangen fra Landsås på Deadline day. Men i andre omgang strømmet målene inn for KIL - kun avbrutt av en straffescoring av Einar Skogheim. 

Heldigvis tapte også begge lagene bak L/K på tabellen (Valhall og Kvaløya) også i helga, hvilket betyr at L/K har skjebnen i egne hender med tanke på den viktige 10. plassen foran siste serierunde. Med tre poengs forsprang til ellevteplasserte Valhall, så holder det for Markus Karlsen Skogheims menn å ta ett poeng hjemme mot TUIL 2. Da er 10. plassen sikret. Den er ensbetydende med fornyet kontrakt i TiTo, såfremt Skjervøy holder seg i 3. divisjon og TiTo-mester Hamna klarer å rykke opp i 3. divisjon. 

Begge deler bør det være godt håp om. SIK har seks poengs luke til nedrykk med to kamper igjen og Hamna har vist seg som et veldig bra fotball-lag som også har vist motivasjon til å ville rykke opp. 

Målscorere L/K: Einar Skogheim og Håkon Storhaug. 

L/K fra start: Håkon Jensen, Jonas Samuelsen, Kristian Bjørn Hansen, Marcus Hausner Christensen, Vebjørn Isaksen, Joakim Berg Bjørklund, Einar Skogheim, Oskar Leiros, Fredrik Johansen, Gabriel Wikbo-Larsen, Håkon Storhaug

Innbyttere: Marco Mathisen, Jørgen Skog, Thomas Larsen, Mats Storhaug, Vebjørn Løvland, Mika Johnsen

Ingen gule kort på L/K betyr at Markus Karlsen Skogheim har en i utgangspunktet fyldig stall å hente spillere fra til årets siste kamptropp.

Dommer: Kenneth Sørensen - dømmer sin første kamp på dette nivået. Da er det ikke så rart at ikke alt blir 100 prosent, men vi trenger flere dommere som tar ansvar i TiTo-serien og derfor er det veldig bra at  nye dommere får sjansen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.