Småpinlig på Polleidet

Postet av Lyngen/Karnes IL den 2. Okt 2022

Der har dere en setning vi ikke skriver for ofte.

Men lørdagens forestilling fra L/K, som endte med uvirkelige 1-7 for Storelva, var mange nivå unna akseptabel standard fra L/K-guttene. Første omgang ble et eneste langt mareritt av Storelva-sjanser og elendig forsvarsspill fra samtlige 11 i rødt. Offensivt manglet L/K siste kamps tomålsscorere Håkon Storhaug og Gabriel Wikbo-Larsen og oppå det måtte Steffen Dreyer gå av med skade etter 25 minutter. Og når de 11 i tillegg blir ti rett før pause, med Isak Kristiansens andre gule, så så det virkelig stygt ut.

Heldigvis får L/K etter roet situasjonen bittelitt utover i andre omgang, riktignok etter to nye Storelva-mål tidlig i omgangen og en god andel svidde sjanser fra gjestene. Einar Skogheim klarer sågar å gi L/K et klassisk trøstemål midtveis i omgangen, før Storelva avslutter kampen med dagens vakreste mål av storscorer Torbjørn Miklegard.

Etter en kamp der lyspunktene var få, må L/K-guttene nesten bare glemme denne forestillingen og trykke reset-knappen foran de to siste kampene i år. Det er to kamper som avgjør om det blir 4. divisjon eller 5. divisjon for L/K i 2023.

L/K fra start: Hassan Tazabajev, Oskar Leiros, Vebjørn Isaksen, Marcus Hausner Christensen, Einar Skogheim, Isak Kristiansen, Mika Johnsen, Vebjørn Isaksen, Fredrik Johansen, Kristoffer Hansen Holst, Steffen Dreyer

Innbyttere: Marco Mathisen, Mats Storhaug, Vebjørn Løvland, Tordar Eidet Karlsen, Kristofer Waltenberg

Rødt kort L/K: Isak Kristiansen (to gule)

Dommer: Preben Teigen Badar - stort sett full kontroll, attpåtil uten linjemenn