Harstadværingene gjør sitt inntog

Postet av Lyngen/Karnes IL den 15. Sep 2022


L/K har mistet et halvt lag etter vårsesongen, uten at vi har klart å forsterke med noen nye spillere. Men inn mot deadline day løsnet det!


Denne uken har nemlig tre harstadværinger signert for L/K, noe som gjør oss enda mer konkurransedyktig i en spennende og særdeles viktig sesongavslutning i 4. divisjon. De tre er (fra venstre):

Thomas Larsen (22) - høyrekant/back fra Medkila
Mats Storhaug (23) - midtbanespiller fra Landsås
Håkon Storhaug (20) - kant/spiss fra Landsås (og lillebror til Mats)

De tre trener nå fast med L/Ks tromsøgruppe, og blir høyaktuelle i kamptroppene til L/K-trener Markus Karlsen Skogheim i de gjenstående fem kampene. Vi er svært takknemlige for at harstadværingene har valgt oss og vi roser også moderklubbene Landsås og Medkila for svært smidig og hyggelig opptreden i forbindelse med overgangene.

L/K har mistet spillere som Mathias Sørum, Yngve Kristiansen, Martin Mikkelsen, Jahn Petter Hellebust og Sigve Ringbakken etter vårsesongen - uten at man har klart å fylle på med nye spillere i en etter hvert litt tynn stall. Derfor er hjelpen fra Harstad ekstra kjærkommen når kampen for fornyet kontrakt i 4. divisjon skal utkjempes utover høsten. Første sjanse til å bidra kommer hjemmekampen mot Hamna lørdag. 

 Velkommen til L/K, Thomas, Mats og Håkon!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.