Intensiv uke med trening i Piteå

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Jul 2022

L/Ks A-lag har gjennomført 11 økter i løpet av en tettpakket uke i Piteå.

Etter at pandemien utelukket treningsleirer utenlands både i 2020 og 2021, var det endelig duket for L/Ks tradisjonstunge treningsleir i Piteå igjen. Spillere, trenere, lagledere og litt familie har hatt en flott uke i finværet ved Bottenviken. Treningsøktene, 11 i tallet, har kunnet avvikles i flott treningsvær - og til tross for en viss fare for solbrenthet, gnagsår og ømme muskler, så har treningsgruppa klart seg godt gjennom hele uka. 

Vinnere av internturneringen: Kristoffer Hansen Holst, Vebjørn Isaksen, Gabriel Wikbo-Larsen og Markus Karlsen Skogheim.

 

Fokuset for L/Ks hardtarbeidende trener Markus Karlsen Skogheim har naturlig nok vært på samspill og spillemønster, i tillegg til den gode effekten en slik leir har på samholdet i spillergruppa. Det sosial utenom treningene er selvsagt det essensielle i så måte, men samhold og god gruppedynamikk på treningsøktene er også viktig å dyrke fram. Da er treningsleirer som dette gull verdt. Det har vært konkurrert på banen i både fotballgolf, skudd o.l. og så har man tatt konkurranseelementet videre til blant annet gocart-banen, sandvolleyballbanen og quiz-kveld. 

Gard Grønvoll Sommerseth og Joakim Berg Bjørklund vant fotballgolfturneringen etter en svært jevn affære rundt omkring på stadionanlegget i Bergsviken. 

 

L/K har hatt treningsleirer i Piteå jevnt og trutt siden 1995 - over 20 i tallet - men gjennomsnittsalderen har nok aldri vært lavere enn i år. Vi har heldigvis et solid grunnfjell av spillere mellom 20-23, og så støttes det godt opp av yngre spillere - med yngstemann Vebjørn Beck Løvland, som nylig fylte 15. 

Tøying er viktig på treningsleir! 

 

Så er det gledelig at senjaværingen Fredrik Johansen er tilbake i laget og klar for innsats i høstsesongen. Fredrik taklet de 11 Piteå-øktene bra og blir en fin tilvekst offensivt for L/K. 

Treningen fortsetter hjemme i Lyngen denne uken og 6. august møter vi Skarp i Tromsø i høstsesongens første kampKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.