Aldri for sent å kåre Årets spiller

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Jun 2022


Markus Karlsen Skogheim ble Årets spiller i L/K i 2021.

Den nåværende L/K-treneren var L/Ks bestemann i den amputerte 2021-sesongen - en sesong som ble såpass amputert at L/Ks A-lag aldri rakk å ha årsfest. 

Dermed fikk klubben heller aldri gitt Markus det synlige beviset for at han var L/Ks fremste spiller i 2021. Men nå er det endelig gjort og Markus kan tre inn i rekken av gode L/K-spillere som har fått æresbevisningen opp gjennom årene.

Markus scoret ni mål i den halve 4. divisjons-sesongen, og scoret blant annet alle L/K-målene i 3-3-kampen mot Skarp på Polleidet. Han satte også blant annet et vakkert frispark mot Storelva på Storelva og scoret også på et fantastisk langskudd på samme bane - mot Kvaløya, i tillegg til at han sentral i det meste som skjedde offensivt i de fleste kampene han spilte. Markus tok også ansvar utenfor banen i en utfordrende sesong for L/K. Så prisen var høyst fortjent! 

Her har Markus Karlsen Skogheim akkurat scoret mot Skarp på Polleidet.

 

Markus valgte etter sesongen å ofre seg for trenerrollen i moderklubben og heller bruke Copa Mundialene på B-laget. Han står dermed med 122 kamper og 49 mål for L/K - ganske solide tall! 

24-åringen er nå L/Ks yngste ikke-spillende hovedtrener noen sinne, og har gått inn i trenerrollen med hud og hår.

Så var det bra at han rakk å bli Årets spiller før han la opp. Gratulerer med prisen, Markus!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.