L/K hamnet i trøbbel mot Hamna

Postet av Lyngen/Karnes IL den 4. Jun 2022

Kaptein Kristian Bjørn Hansen scoret sitt første mål for sesongen, men det var langt fra nok mot Hamna i dag.


Serielederen Hamna viste på Fløya Arena hvorfor de er nettopp serieledere. L/K ble satt skikkelig på plass og tapte til slutt 7-1. Hamna tok ledelsen allerede før det var spilt  10 minutter og ledet 4-0 til pause. 

Kristian Bjørn Hansens redusering kom tidlig i andre omgang på en heading etter en Einar Skogheim-corner. Men det var aldri snakk om noen opphenting og til slutt hadde altså Hamna scoret 7 - det siste nærmest på overtiden av overtiden. 


Hamna ble altså for gode i dag, men L/K må riste det småstygge tapet av seg. I årets TiTo-serie plukker alle lagene jevnt og trutt med poeng og det må også L/K gjøre for å holde den verste nedrykkskampen unna klubben. 

Neste helgs motstander er Kvaløya hjemme og der burde sjansene for poeng være større enn tilfellet var i dag. 


En liten fotnote til slutt: Mot slutten er Hamna igjennom og får avsluttet med et godt forsøk fra kloss hold. Men en sinnssyk reaksjonsredning av keeper Hassan Tazabajev hindret Hamna i å putte. Den var det rett og slett internasjonal klasse over! 


L/Ks lag: Hassan Tazabajev, Jørgen Skog, Kristian Bjørn Hansen, Vebjørn Isaksen, Einar Skogheim, Joakim Berg Bjørklund, Oskar Leiros, Sigve Ringbakken, Yngve Kristiansen, Gabriel Wikbo-Larsen, Jonas Samuelsen


Innbyttere: Marco Mathisen, Johan Gamst Eriksen


Gule kort: Einar Skogheim, Jonas Samuelsen


* Både Jørgen Skog og Marco Mathisen spilte sin 70. kamp for L/K lørdag.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.