Det kan bli 4. divisjon på L/K

Postet av Lyngen/Karnes IL den 4. Apr 2022

BOIF har trukket laget sitt i 4. divisjon. Dermed får L/K tilbud om å overta plassen. 

Det har vært litt om og men rundt divisjonsstatusen til BOIF og dermed også L/K foran 2022-sesongen. BOIF berget seg såvidt fra nedrykk i 2021 med en litt bedre målforskjell enn L/K og L/K har derfor måttet forsone seg med at det blir 5. divisjon i 2022. 

Så kom det signaler tidligere i vinter at BOIF telte på knappene med tanke på 4. divisjonsspill. Allerede da var det aktuelt å trekke laget, men etter en nøye vurdering, samt at trenerløsningen falt på plass, valgte BOIF å fortsette forberedelsene til en ny sesong i TiTo.

Men i dag kom nyheten om at BOIF likevel har valgt å trekke laget sitt. Dermed er det Lyngen/Karnes som får tilbud om plassen i TiTo-serien i stedet. Den saken skal styrebehandles i kveld, og etter det skal Troms fotballkrets få beskjed om L/K takker ja til «opprykk» tre uker før seriestart. 

Styreleder Tone Iversen i L/K sier følgende om saken mandag ettermiddag: 

- Styret har møte klokken 21.00 ikveld. Da har fotballstyret kommet med sin innstilling om saken. Så etter klokken 21.00 engang så har vi et svar klart til fotballkretsen, sier Iversen. 

Kontaktperson er Tone Iversen på mobil 99023534.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.