Få lyspunkter mot Skarp

Postet av Lyngen/Karnes IL den 3. Jun 2019

Det er heldigvis uhyre sjeldent L/K taper med sju mål på hjemmebane.

Lørdag ble det imidlertid tap 1-8 mot Skarp - et resultat som fort kunne vært enda verre sett med L/K-øyne. Bortelaget var klart best i så godt som samtlige minutter av kampen og viste L/K hvor stor forskjell det er på topp og bunn i divisjonen.

Det sto 0-4 til pause og Skarp scoret altså fire mål også i andre omgang. L/K klarte å kvittere én gang, ved Kristoffer Hansen Holst, i det som var L/Ks beste periode i kampen. Da ledet imidlertid Skarp allerede 0-7, og kampen om poengene var for lengst over.

Dagens L/K-gutt: Isak Kristiansen. Jobbet hardt og viste vilje gjennom hele kampen.

L/Ks lag: Kristoffer Granås, Jørgen Skog, Vebjørn Isaksen, Nasim Shirzad, Joakim Berg Bjørklund, Oskar Leiros, Kristoffer Hansen Holst, Isak Kristiansen, Ilyas Shirzad, Sigve Ringbakken, Gard Grønvoll Sommerseth

Innbyttere: Erlend Gamst, Hans-Roar Karlsen Øvergård, Robin Wikbo Samuelsen, Eskil Dreyer, Christian Karlsen, Robert Kristiansen

Gule kort L/K: Hans-Roar Karlsen Øvergård, Isak Kristiansen, Kristoffer Granås

Dommer: Karoline Jensen - god