Lyngen/Karnes er samtidig takknemlig for at Markus fullfører sesongen i klubben, og at han på et såpass tidlig tidspunkt har gjort det klart at han ikke fortsetter som trener. Det er ryddig, og gir klubben god tid på å finne hans erstatter.

Nå er fokuset til både Markus og L/K å få en best mulig høstsesong med både L/K og L/K 2.

Leder for fotballstyret i Lyngen/Karnes IL

Mobil: 95117938

Trasig lørdag på Polleidet

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Aug 2024

Bortelaget scoret etter ett minutt. Og det ble ikke særlig bedre etter det heller...

Når L/K taper 1-11 hjemme på Polleidet så er det umulig å trekke ut noe positivt av kampen. Hamna var et mye bedre fotballag lørdag og spilte L/K av banen - bokstavelig talt fra første minutt. 11 baklengs sier sitt, og når man heller ikke klarer å berede grunnen for mer enn ett trøstemål, så blir det stort sett trøstesløst.

Steffen Dreyer satte inn sitt andre for sesongen, men da ledet Hamna allerede 0-5. Og sluttresultatet tror vi er det groveste tapet L/K har måtte tåle på Polleidet gress.

Kommende helg er det frihelg. Så venter TUIL 31. august.

* Krister Skogli fikk rødt kort og må sone to kamper for forseelsen mot Hamna

L/K fra start: Håkon Jensen, Oskar Leiros, Krister Skogli, Øyvind Garfjell, Kristian Bjørn Hansen, Erlend Fagerli, Mika Johnsen, Sigve Ringbakken, Gabriel Wikbo-Larsen, Arion RJ Ballovarre, Steffen Dreyer

Innbyttere: Vebjørn Løvland, Markus Isaksen, Andreas With Karlsen og Jørgen Skog.

Gult kort L/K: Steffen Dreyer

Rødt kort: Krister Skogli

Dommer: Tor André Einebakken Nilsen - god kamp

Meld deg på løpshelgen i Lyngen!

Postet av Lyngen/Karnes IL den 16. Aug 2024

Hektisk helg i Lyngen. Meld deg på nå!

Denne helga braker det løs med løping i Lyngen. Vi oppfordrer folk til å melde seg på. Det vil også være aktiviteter for barn og matsalg i parken begge løpsdagene. Blant annet grilling, popcorn, sukkerspinn, hoppeslott og ansiktsmaling.

Lørdag blir det løp opp lyngentrappa, opp til Verdens Ende og ned skogsveien. Det vil også være et trimløp som bare går opp trappa og ned skogsveien.

Søndag gjennomføres den 37. Lyngenmila. Nytt av året er at den starter fra parken på Lyngseidet, til Oksvika og tilbake til Lyngseidet. Det vil også være et 4 km-løp som går til Solhov og tilbake.

Her melder du deg på de ulike løpene!

Sola gikk ned for L/K

Postet av Lyngen/Karnes IL den 10. Aug 2024

Det så lyst og lovende ut lenge på Senja, men så tok L/K kvelden - førti minutter for tidlig.

For selv om L/K lå under 2-0 til pause mot hjemmelaget FK Senja, så skapte Markus Karlsen Skogheims gutter flere gode muligheter i første omgang. Spesielt Gabriel Wikbo-Larsen var frisk og skapte endel trøbbel for senjaværingene, men Senjas keeper Rismo var god og holdt nullen. Så hadde også FK Senja sine sjanser og to av dem scoret de altså på - hvorav den ene er en ren gavepakke fra L/K-forsvaret.

L/K kunne til tross for to kjappe baklengs gå til pause med berettiget håp om å være konkurransedyktig også i andre omgang. Men den gang ei. L/K får 0-3 i sekken etter syv minutter og derifra og ut er det nesten helmørkt for de rødblå. Senja scorer to mål til og selv om L/K våknet litt på slutten av kampen igjen så cruiset Senja inn til en enkel seier - attpåtil med en clean sheet.

L/Ks lag: Håkon Jensen, Krister Skogli, Oskar Leiros, Jørgen Skog, Kristian Bjørn Hansen, Erlend Fagerli, Sigve Ringbakken, Mika Johnsen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Markus Isaksen

Innbyttere: Andreas With Karlsen, Arion RJ Ballovarre, Vebjørn Løvland, Marco Mathisen

Gult kort L/K: Einar Skogheim

Dommer: Jon Geir Iversen - fin kamp

Flott start på høstsesongen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Aug 2024

Øyvind Garfjells venstrefot og Kristian Bjørn Hansens smartness i feltet ble for mye for reisaværingene mandag.

Det var ikke så rent lite spenning knyttet til høstpremieren på Polleidet mandag kveld. Hvem hadde forberedt seg best til andre halvdel av sesongen av Nordreisa og L/K? Skal vi dømme etter kampen, så er det L/K som er svaret. I alle fall gjennomførte de røde og blå en solid kamp og vant fullt fortjent 4-2.

L/K spilt en bra første omgang og tok også ledelsen i kampen. Venstrekanten Sigve Ringbakken skapte mye problemer for NIL gjennom hele kampen og var også den som ble felt inne i 16-meteren etter et drøyt kvarter. Gabriel Wikbo-Larsen er sikker på labben og setter inn kampens første mål.

NIL kom imidlertid tilbake i kampen ganske kjapt. NIL-spissen Tommy Jakobsen stikker plutselig igjennom og blir felt av L/K-keeper Håkon Jensen. Klar straffe, som Benjamin Paulsen ekspederer. 1-1 til pause. Da hadde blant andre Sigve Ringbakken klinket ballen i tverrliggeren fra 30 meter pluss og Gabriel Wikbo-Larsen fått et mål annullert for en offside av den hårfine sorten. Det kunne fort vært hjemmeledelse til pause, for å si det sånn.

Andre omgang begynte ikke spesielt lovende for L/K. Og etter 51 minutter kommer L/K under. Håkon Jensen må gi retur på et langskudd fra Arne Kristiansen og Tommy Jakobsen er fremme og putter inn 1-2.

Men denne gangen er det L/K som svarer ganske kjapt. Og det er de to med flest L/K-kamper på banen som står for utligningen. Øyvind Garfjell (34) har levert målgivende på Polleidet siden 2006 og kunne bokføre nok en assist etter 63 minutter. Og mannen som timer løpet og er på rett plass til rett tid er ikke uventet Kristian Bjørn Hansen (25) - som har disse løpene og avslutningene som en spesialitet. Ofte er det hodestøt som sitter i nettet, men denne gangen var det høyrefoten som tok L/K opp på 2-2.

Og seks minutter senere gjentar guttene bedriften. Denne gangen er Garfjell på høyresiden og slår inn i feltet - der Kristian lusker på bakerste stolpe. En rolig bredside inn ved stolperoten og L/K er i føringen - en føring som man ikke ha fra seg.

Bare tre minutter senere gjør Markus Isaksen en flott jobb på venstrekanten. Han vipper ballen elegant over en NIL-forsvarer og slår inn i feltet - mot Gabriel Wikbo-Larsen. NIL-spiller Hans Ailo Siri intervenerer imidlertid og setter ballen i eget mål fra kloss hold.

Det var aldri aktuelt for L/K å rote bort den ledelsen. NIL var sluttkjørt og L/K burde økt ledelsen etter flere gode angrep. Men NIL har en god keeper i unge Aksel Vang og L/K var ikke akkurat kliniske i avslutningsøyeblikkene heller. Dermed ble det 4-2 til slutt, noe som er en fin revansje etter braktapet i første serierunde.

* Spesiell kamp for Erlend Fagerli (20), som debuterte for L/K mot sine gamle lagkamerater i NIL. Kåfjordingen spilte en bunnsolid kamp på midtbanen og kommer til å bli viktig for L/K i høst.

* Gabriel Wikbo-Larsen ble Dagens L/K-gutt etter å hatt en svært aktiv rolle helt til han ble byttet ut rett før slutt. Men mange andre L/K-gutter som også spilte godt mandag!

L/Ks lag: Håkon Jensen, Krister Skogli, Oskar Leiros, Øyvind Garfjell, Kristian Bjørn Hansen, Erlend Fagerli, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Sigve Ringbakken, Mika Johnsen, Markus Isaksen

Innbyttere: Jørgen Skog, Arion RJ Ballovarre, Steffen Dreyer

Gule kort L/K: Gabriel Wikbo-Larsen og Einar Skogheim

Dommer: Tom Erik Johannessen, meget solid sammen med sine to assistentdommere.

L/K spiller ny kamp allerede fredag - borte mot Senja.