1-5 for Fløya

Postet av Lyngen/Karnes IL den 18. Feb 2007

Et Bjørvik-mål i debuten var nesten det eneste som varmet i Skarphallen i dag.

Skjervøyværingen debuterte fra start for L/K mot Fløya i dag og brukte 26 minutter på å sette ballen i mål. Da tok også L/K ledelsen i kampen mot Fløya, men to minutter etterpå sto det 1-1. Like før pause tok også ungguttene fra Fløya ledelsen i en omgang under middels av L/K-guttene.

Håpet om at det skulle bli bedre i andre omgang var der, men i steden gikk det ganske mye dårligere i andre. Fløya var kvikkere og bedre enn oss i dag, og det var ikke ufortjent at de puttet på utover i omgangen. 1-5 for en TiTo-kollega er ikke pent, men i dag var ikke L/K gode nok.

L/Ks lag: Jonas Gullesen; Jens G. Løvland, Mats Håkon Karlsen, Stian Amundsgård, Frode G. Larsen; Lasse Hausner, Thomas Leonhardsen, Stian Kviteberg; Ken Stian Olsen, Roger Bjørvik, Rune Kristiansen.

Innbyttere: Freddy Skogvang, Viktor Sørensen, Kristoffer Fagerborg, Magnus Minde, Fredrik Johansen og Stig Roar Hansen Rognli

Gult kort L/K: Thomas Leonhardsen

Dommer: Stig Are Sørensen, god.