Maktdemonstrasjon av L/K

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Feb 2007

L/K var trygt tilbake i vinnersporet i dagens vinterseriekamp mot Grovfjord i dag - med seks forskjellige målscorere!

L/K ga seg ikke før det sto 6-1. Da hadde Tom Jørgen Gangsø, Øyvind Garfjell, Roger Bjørvik, Stian Amundsgård (hans sjette goal for sesongen!), Rune Lillevik og Steffen Dreyer puttet hver sitt. De to sistnevnte kom inn i pausen. Dreyer sesongdebuterte forøvrig da han erstattet en annen storfjording Rune Kristiansen, på høyrevingen. Han brukte bare fem minutter på å sette inn sitt første mål for sesongen.

L/K-ledet 4-0 til pause og med spillere som blant andre Lille og Steffen på benken, var det alltid fare for mål etter hvilen også når trener Berg-Johansen begynte å gjøre litt bytter. Rapportene forteller om mye positivt fra L/K den første timen. Da var organiseringen stram, jobbingen var god over hele linja og kollektivet fungerte meget bra.

Så var det en periode med litt mer surring fra L/Ks side og det var også i denne perioden at Grovfjord fikk trøstemålet sitt. L/K spilte også 4-4-2 den siste delen av andre omgang, med Ken Stian Olsen og Rune Lillevik som spisser, og skapte mange sjanser også i det systemet.

L/K-trener Vegard Berg-Johansen oppsummerte kampen slik:

- Vi fungerer godt som lag i store deler av kampen, noe vi hadde fokus på i forkant. Vi produserte bra med sjanser i hele kampen og det var tydelig at guttene hadde et helt annet fokus enn tilfellet var i forrige kamp, sier Berg-Johansen, som også kunne bokføre flere flotte mål, fra blant annet Øyvind Garfjell, Rune Lillevik og Tom-Jørgen Gangsø. Og da var det ikke bare selve målet men også angrepene i forkant som var pene.

Rapporter tilsier forøvrig at Tom Jørgen Gangsø var L/Ks beste i denne kampen.

L/Ks lag: Jonas Gullesen; Frode G. Larsen, Stian Amundsgård, Mats Håkon Karlsen, Jens G. Løvland; Viktor A. Sørensen, Tom Jørgen Gangsø, Lasse Hausner; Øyvind Garfjell, Roger Bjørvik, Rune Kristiansen.

Innbyttere; Rune Lillevik, Steffen Dreyer, Ken Stian Olsen, Stian Kviteberg.

Benken var med andre ord uhørt sterk i denne kampen. Freddy Skogvang, Magnus Minde og Lars Wikbo var ubenyttede reserver. I tillegg har altså L/K spillere som Jørgen Vik, Tor Arne Larsen, Thomas Leonhardsen, Ole Oskar Ross og Kristoffer Fagerborg, som alle har hatt bra med spilletid i år.

En annen gledelig nyhet er at Morten Nilsen har fått fastslått på MR at han ikke har noe brudd i foten sin. Han kan derfor forhåpentligvis være klar for spill for L/K om ikke så fryktelig lenge. Nilsen nådde å spille KM i five-a-side for L/K før han ble skadet.

Neste helg står Skjervøy for tur. Og det er ikke bare bare å spå hvordan det oppgjøret ender, basert på de siste tiders resultater. L/Ks slo altså Grovfjord 6-1 - et lag Skjervøy tapte 7-3 for for litt siden. Samme Skjervøy satte Fløya på plass i en annen vinterseriekamp, samme lag som L/K tapte 1-5 for forrige helg... Det eneste man kan trekke ut av det, er at resultatene vil variere såpass tidlig i sesongen og at man ikke bør legge for mye vekt på enkeltresultater.