5. divisjon:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Mai 2010

Brutalt møte med 5. divisjon
L/K2 fikk seg en solid lærepenge i sesongåpningen

For årets første LK2-kamp gikk ungguttene på et forsmedelig 1-3 tap for Foot 04. Til tross for at L/K til tider spilte powerplay mot et baktungt Foot-lag, klarte man ikke å score mer enn ett mål - på overtid i andre omgang.

Foot scoret sine to mål i første omgang på dødballer ved Davy Øverås (21 min) og Ronny Bratten (45 min). Det viste seg å være vanskelig for L/K-forsvaret å gardere seg mot dødballene, som Foot 04 også visste å ta seg god tid på.

L/K hadde spillemessig overtak i første omgang, men var tannløse foran mål. Man fikk heller ikke flyttet opp nok folk i boksen til å virkelig skape trøkk.

Andre omgang var bedre i så måte. Banens beste, Joakim Einebakken Nilsen ble flyttet opp på midtbanen og var gang på gang frampå med raid og skudd. Men enten klarte Foot-spillerne å blokkere på hockeyvis, eller så vartet keeperen opp med gode redninger. Mål ble det i alle fall ikke og i stedet scoret Davy Øverås på nytt på en pen lobb etter 75 minutter.

Først på overtid makter L/K å score ved Jøran G. Åsheim, men da var selvsagt slaget tapt.

En småtrasig start på sesongen, men kampen kan tjene som god læring for såvel de unge som de mer rutinerte L/K-erne i dag. Selv om vi spiller i 5. divisjon i år og bør vinne de fleste kampene, så skal L/K2-kampene også være en arena der L/Ks yngste seniorspillere skal se hva som kreves på seniornivå. I dag var det ikke godt nok, men det skal bli andre boller i neste kamp.

L/Ks lag: Erlend Strand; Kåre Johnsen, Joakim Einebakken Nilsen, Jan Robin Bjørn, Stig-Roar Hansen Rognli; Jens-Georg Løvland, Espen Haugen, Jonas Samuelsen; Martin Strand, Jøran G. Åsheim, Fredrik P. Johansen.

Innbyttere: Cato Larsen, Daniel Kristiansen, Oskar Leiros, Hans-Roar Karlsen, Stian Stenhaug

Gule kort, L/K : Åsheim og Bjørn

Dommer: Eirik Heim, Storsteinnes