FK Fotball-Ligaen 2010:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Aug 2010

Morten Nilsen rykker opp to divisjoner

FK Fotball-Ligaens toppscorer har tatt overgang til TUIL.

Les Mortens hilsen til alle L/K-ere her!

I dag ble L/K enige med TUIL om en overgang for vår toppscorer Morten Nilsen. Morten har puttet 22 mål i serien så langt i år og nå var TUIL såpass sugen på å prøve ham i 1. divisjon, at vi har valgt å la Morten gå.

TUIL har lenge vært interessert i sør-tverrfjordingen og fire mål mot TUIL 2 på Polleidet bidro nok ikke til å dempe interessen akkurat. 

Vi i L/K er stolte over at Morten Nilsen har klart å ta steget til toppfotballen via oss. Det er selvsagt trist å miste en storscorer og kjernekar, men jeg tror de fleste i Lyngen og L/K unner han denne sjansen til å få spille 1. divisjon. Det blir ikke lett å erstatte Morten, men det kan like vel være at vi får inn et par nye fjes før deadline 1. september.

Morten selv sier følgende som en avskjedshilsen til alle L/K-ere:

 

Takk for fantastiske år i L/K. Synes det har vært en innholdsrik og spennende sesong sålangt i år. Ønske å takke trenere og spillere og alle sammen som bidrar rundt L/K for at æ har fådd mulighet til å ta steget til 1 div. Så no krysse æ fingran på at sesongen blir bra for dere. Lykke til videre! Stå på!

 

Vi for vår del takker Morten Nilsen for tre sesonger i L/K. Morten ender opp med 60 kamper og 44 mål for klubben - noe som er særs imponerende. Bare i år har han scoret 29 mål for L/K på de 20 kampene han har spilt (inkludert treningskamper, cupkamper og seriekamper).

 

Lykke til i TUIL, Morten!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.