Tøff start på høsten

Postet av Lyngen/Karnes IL den 7. Aug 2022

L/K ble et par nummer for små mot Skarp lørdag.

Etter en bra første omgang av L/K, der Skarp kun scoret et heldig mål etter en corner, så raknet det litt etter hvilen for L/K på Skarpmarka. Skarp scorer fem mål i andre omgang og L/K klarer kun det ene - straffemålet til Gabriel Wikbo-Larsen fire minutter før slutt.

6-1 til hjemmelaget var ganske fortjent, selvom det ble noen lettkjøpte mål på slutten av kampen. L/K har mistet spillere etter vårsesongen, blant andre Sigve Ringbakken, Mathias Sørum, Jahn Petter Hellebust og Martin Mikkelsen, og manglet i tillegg blant andre spissen Kristoffer Hansen Holst mot Skarp. Likevel klarte laget seg bra i en drøy omgang mot et Skarp-lag som er blant divisjonens aller beste lag.

Før kampstart var det for øvrig en fin og verdig markering i forbindelse med dødsfallet til Skarp-spilleren Tobias Malm Sundfær og en annen tidligere Skarp-spiller Niklas Olsen. De døde i en trafikkulykke tidligere i sommer og ble minnet med blant annet ett minutts stillhet og sørgebånd på begge lag.

* Debut fra start for 15-årige Mika Johnsen, som klarte seg fint på venstre vingback mot god motstand.

* Tredje seriescoring for året for Gabriel Wikbo-Larsen.

L/Ks lag: Andreas Mortensen, Jonas Samuelsen, Kristian Bjørn Hansen, Marcus Hausner Christensen, Vebjørn Isaksen, Oskar Leiros, Joakim Berg Bjørklund, Mika Johnsen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Fredrik Johansen

Innbyttere: Jørgen Skog, Ian Harper, Kristofer Waltenberg

Gult kort L/K: Jørgen Skog

Dommer: Trond Haug - god