Oktoberfest på Polleidet - Se tre av målene her!

Postet av Lyngen/Karnes IL den 2. Okt 2016

Einar Skogheim og Øyvind Garfjell var blant de som sto for underholdningen på regntunge Polleidet lørdag.

L/K har ikke for vane å tape på Polleidet gress. Det gjorde ikke de rødblå lørdag heller. 5-1-seier var ikke et mål for mye. Fem målscorere, deriblant brødrene Skogheim. Markus scoret sitt 7. seriemål for året mens lillebror Einar satte sitt aller første seriemål da han scoret 2-0 etter solid forarbeid av Øyvind Garfjell. Einar ble for øvrig historisk, ettersom han er den første som er født på 2000-tallet som har scoret seriemål for L/K. Også artig at 2000-kollega Joakim Berg Bjørklund fikk sin seriedebut fra start. Han klarte seg fint på venstrebacken den drøye timen han spilte.

Men selv om Skogheim ble historisk, var det stopper Joachim Olaussen som scoret det fineste målet på Polleidet lørdag. 5-0-målet kom fra minst 35 meter og var såpass hardt at Loko-keeper knapt rakk å reagere. Nydelig scoring fra reisaværingen, som i likhet med Markus Karlsen Skogheim scoret sitt syvende seriemål for sesongen. Særs imponerende fra midtstopperplass som attpåtil spilte sin 50. kamp for L/K. Se målet lengre ned i saken!

Øyvind Garfjell hadde en fot i det meste i kampen og ble jurykåret til L/Ks bestemann. Han var nest sist både på Simon Bentsen lekre heading i første omgang og Einar Skogheims historiske scoring på bakerste stolpe, i tillegg til at han scoret selv i andre omgang på en småpen soloprestasjon. Se målet lengre ned i saken!

Selv om Loko har ytt L/K bedre motstand ved tidligere anledninger, så var det en godt gjennomført kamp av L/K. Flere spillere var opp mot årsbeste og selv om målene tørket opp etter knallperlen fra Olaussen, og selv om man slapp til Loko med en redusering, så kan L/K ta mye av denne kampen med seg inn til neste helgs gressbatalje mot Nordkjosbotn.

L/K tok med seieren over Loko tilbake tabelltoppen i 4. divisjon. Men TUIL 2 har mulighet til å ta den tilbake når de spiller mot Krokelvdalen borte i morgen. Neste helg er det tøft lokaloppgjør hjemme mot Nordkjosbotn - siste hjemmekamp for L/K i år.

L/Ks målscorere: Simon Bentsen, Einar Skogheim, Øyvind Garfjell, Markus Karlsen Skogheim, Joachim Olaussen.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Joakim Berg Bjørklund, Jan-Robin Bjørn, Joachim Olaussen, Kristoffer Johansen; Krister Skogli, Marco Mathisen, Markus Karlsen Skogheim; Øyvind Garfjell, Simon Bentsen, Einar Skogheim.

Innbyttere: Tobias Hansen, Stig-Roar Hansen Rognli, Sondre Larsen, Aleksander Skatland.

Dommer: Skule Ystad Schei

Ingen kort til L/K


L/K 2 avsluttet sin sesong søndag med knepent 2-3-tsp for TUIL 3 borte. Kristian Bjørn Hansen scoret begge målene der


Øyvind Garfjell 4-0 (Foto: Jørn-Willy Hansen)


Joachim Olaussen 5-0 (Foto: Jørn-Willy Hansen)


Markus Karlsen Skogheim 3-0 (Foto: Jørn Willy Hansen)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.