​Tre nye poeng - og nå venter Stakkevollan

Postet av Lyngen/Karnes IL den 21. Sep 2016

L/K og Aleksander Skatland tok en oppskriftsmessig seier mot Senja 2 og kan nå konsentrere seg om toppkampen mot Stakkevollan lørdag.

L/K tok en grei seier mot Senja-rekruttene, uten å dra fram det store spillet. Jørgen Vik, som var tilbake mellom stengene for oss, holdt nullen og med mål av Krister Skogli og Simon Bentsen i andre enden ble det tre forskriftsmessige poeng på rødtrøyene.

De unge senjaværingene forsvarte seg godt og selv om L/K hadde banespillet, så var det ikke all verden av målsjanser som ble skapt. Men to mål holder når man har såpass god kontroll bakover som L/K hadde. Senja kunne med veldig god uttelling ha scoret et par mål de også, men det ville vært særdeles bittert og urettferdig hvis ikke L/K hadde fått alle tre poengene.

Krister Skogli scorte drøyt midtveis i første omgang etter en corner fra Marco Mathisen og en stuss inne i feltet. Skogli, som kom fra TIL 2 i starten av høstsesongen, har nå tre mål på fem kamper. Han har spilt litt midtbane, men var tilbake i midtforsvaret til denne kampen. Simon Bentsen doblet ledelsen rett før pause etter forspill av Christer Steinvik. Bentsen satte sitt 9. L/K-mål på de 11 kampene han har spilt for oss – åtte av dem har kommet i de ti seriekampene han har for klubben.

Christer Steinvik, som spilte en god kamp for L/K, hadde en ball i nettet i første omgang etter godt forarbeid av Marco Mathisen, men dommertrioen valgte å blåse for offside.

Andre omgang blir merkelig sjansefattig. L/K, anført av banens beste Øyvind Garfjell, kommer til mange nestensjanser, men den siste pasningen som fører til de store målsjansene sitter ikke helt. Dermed blir andreomgang målløs, men det gjør ingenting så lenge tre nye poeng sikres.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Aleksander Skatland, Joachim Olaussen, Krister Skogli, Vebjørn Isaksen; Kristian Bjørn Hansen, Marco Mathisen, Einar Skogheim; Christer Steinvik, Øyvind Garfjell, Simon Bentsen.

Innbyttere: Marcus Hausner Christensen, Sondre Larsen, Jan-Robin Bjørn, Tobias W. Hansen

Dommer: Skule Ystad Schei

Gult kort L/K: Joachim Olaussen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.