Gode råd fra Tennfjord

Postet av Lyngen/Karnes IL den 12. Jun 2016


Kjell Tennfjord avsluttet sitt tredagers opphold i Lyngen-fotballen med en samling for spillere, trenere og ledere på Polleidet. Den tidligere Brann, Aalesund og Fyllingen-treneren Kjell Tennfjord har vært på trening i Tromsø og deltatt på samling med aldersbestemte ledere og trenere.

Etter Stakkevollan-kampen presenterte Tennfjord blant annet en kampanalyse av oppgjøret – med ting L/K kan forbedre seg på.

Han kunne også fortelle om Fyllingens klatretur fra lavere nivå i den norske fotballpyramiden og opp til toppnivå og cupfinale. Tennfjord hadde mange gode råd å komme med – både for L/K som klubb og til enkeltspillere og også trenerne. Han fokuserte blant annet på garderobekultur og viktigheten av å skape samhold i en prestasjonsgruppe - uansett nivå.

Inspirerende og innsiktsfull topptrener med gode historier på lager. Tennfjord har blant annet ledet Brann i europacupkamp mot Liverpool på Anfield men understreket at det er akkurat like artig eller jævlig å vinne eller tape en 4. divisjonskamp som det er å vinne og tape i toppfotballen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.