Trond i 300

Postet av Lyngen/Karnes IL den 11. Apr 2016

I helgen spilte Bodø/Glimt-veteranen sin Tippeligakamp nummer 300 - som den yngste i norsk toppfotball som når den milepælen. En imponerende prestasjon av karnesværingen! Trond har spilt toppfotball for både Glimt, Lillestrøm, RBK og Viking, men sin første seriekamp spilte han selvsagt for moderklubben for snart 16 år siden - nærmere bestemt 24. april 2000. Den kampen var mot Skarp på kunstgresset i Tromsdalen i gamle 2. divisjon avdeling 8. L/K hadde fått bank 0-5 i cupen av nettopp Skarp bare et par uker før og svarttrøyene var storfavoritter på hjemmebane. Men L/K med Jørn Henriksen, Henning Hansen, Rune Larsen, Rune Lillevik og en guttespiller fra Karnes vant 2-0 over seriefavoritten.

Trond scoret sågar i sin seriedebut for L/K - i en alder av 16 år og 79 dager. Han satte inn 2-0-målet 11 minutter før slutt.

Allerede den gang var det åpenbart at Trond kunne oppnå store ting som fotballspiller, men at han skulle nå 300 eliteseriekamper var det vel ikke alle som var tilstede på kunstgressbanen i Tromsdalen som så for seg. Men det har han klart og fortsatt kan han ha håp om flere gode år i Tippeligaen. Til Avisa Nordland sa han før jubileet at han ikke utelukket 400 kamper også. Det utelukker ikke vi heller at Olsen kan klare!

Og når det er gjort har Trond fortsatt syv kamper igjen før han har 50 A-kamper for L/K 😀Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.