Allsidig kar

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Feb 2007

L/K-keeper Jørgen Vik klarer akkurat å presse inn litt fotball for L/K før han rusher avgårde til skøytestevne.

Det er ikke hverdagskost at en L/K-spiller driver med andre idretter enn fotball, og det er i hvert fall garantert ikke hver dag at en L/K-spiller får trøbbel med en kamp på grunn av et skøytestevne!

Det skjer imidlertid i helga, da L/Ks solide keeper Jørgen Vik først skal spille vinterseriekamp mot Ishavsbyen klokken 10.00. Landsmesterskapet på skøyter går imidlertid også på formiddagen og Vik har altså nådd å legge en lovende skøytekarriere bak seg - sin unge alder til tross. I helga er det imidlertid duket for et lite comeback på skøyteisen for Jørgen, som dermed blir L/Ks første aktive A-lagsspiller som også trekker i skøytetrikot.

I intervjuet med wwww.itromso.no sier Jørgen at en forkjærlighet for idrettslig smerte (!) fikk ham til å dra på kvalikstevnet i Harstad tidligere i vinter.

- Det var lenge siden jeg hadde tatt meg skikkelig ut i en idrett - og kjent det ordentlig etterpå. Jeg har savnet det, sier Vik til avisa. Jørgen hadde tydeligvis rolige dager i L/K-målet i fjorårssesongen...

Skøytemosjonist Jørgen gikk forøvrig 500-metern der på småskarpe 44,5 sekunder, hvilket faktisk ville holdt til OL-bronse i Chamonix, tre tiendeler foran Clas Thunberg.

PS! LM-general og veteranskøyteløper Leif Harry Hansen er dog gammel Lyngen-gutt. Men den spreke karen fra Elvebakken fikk aldri med seg A-lagskamper for L/K. For gamle Lyngen derimot...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.