Bjørvik blir L/K-gutt

Postet av Lyngen/Karnes IL den 16. Feb 2007

Roger Bjørvik (28) er klar for Lyngen/Karnes.

Fredag ettermiddag gikk overgangen fra Skjervøy i orden og dermed kan L/K-ere allerede søndag glede seg til å se Bjørvik i aksjon for L/K mot Fløya.

Venstrevingen var inne på samlingen i Lyngenhallen i kveld og viste for all verden at han blir en voldsom forsterkning for L/K i lagets kamp for TiTo-gullet. Tempo og presisjon i alt han gjør, en vanvittig fin venstrefot og også gode avslutningsegenskaper er noe av det som kjennetegner 28-åringen.

- Jeg håper jeg får en innholdsrik og interessant sesong her. Håper jeg kan utvikle meg som fotballspiller og gjøre en god jobb for L/K, sier Bjørvik, og tilføyer:

- Og så håper jeg at jeg kan underholde publikum og at vi kan kjempe i toppen.

Roger, som faktisk er tremenning med Ken Stian Olsen, har trent med L/K de siste to ukene i byen. Han har en fortid som TUIL-junior, i tillegg til at han har spilt på Skjervøy, Nordreisa og IK Våg, blant annet.  

Roger har straffet L/K mer enn en gang fra sin posisjon på venstrekanten, senest i 7-0 seieren på Skjervøy i fjor høst. Da scoret han det første SIK-målet, allerede etter tre minutter.

I 2005 hadde forøvrig Roger en gjesteopptreden i L/K-drakten da han spilte på et forsterket L/K-lag mot TIL på Polleidet - forøvrig sammen med Jørn Hansen.

Roger følger dermed sin gamle SIK-lagkamerat Morten Nilsen til L/K. Morten har gått lenge skadet nå, men var på MR med foten fredag. Det er mest sannsynlig ikke brudd så da er det håp om at Morten er i fotballtrening igjen om ikke så altfor lenge.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.