Superskuffende seriestart

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Apr 2007

L/K fikk den verst tenkelige starten på seriespillet på krøllgresset i Tromsdalen i kveld.   

0-2 ble sluttresultatet mot Skarp 2. Og til tross for at L/K var det førende laget i andre omgang så var det egentlig ikke så mye å si på at Skarp 2 vant i kveld.L/K avløste en rimelig helgrå førsteomgang med en hederlig andreomgang. Men det var ikke nok. L/K skapte lite og var fryktelig upresise i siste tredel av banen, noe som resulterte i ganske få klare målsjanser.

Skarp 2 scorte etter fire minutter på et langskudd etter ubesluttsomhet i flere avgjørende situasjoner inne i feltet. Skarp fortsatte og skape hel- og halvsjanser, mens L/K slet med å skape noe som helst. Aggressiviteten og konsentrasjonen fra Fløya-kampen onsdag var som blåst bort.

Det ble litt mer fasong på L/K etter at man gikk over til 4-4-2 midtveis i første omgang, uten at det resulterte i mer enn færre målsjanser imot. I pausen byttet trener Vegard Berg-Johansen ut Stian Amundsgård og Roger Bjørvik med Mats-Haakon Karlsen og Øyvind Garfjell.

Men til tross for overtak i banespill og tidvis powerplay på Skarp 2s banehalvdel, ble det som sagt lite virkelige storsjanser av det. L/K presset og presset, men det ble ikke tellende resultat. På tampen glipper det igjen i L/K-forsvaret og Skarp setter inn 2-0 fra kloss hold.

En frustrerende aften for alle L/K-ere på krøllgresset. Det eneste virkelig positive var nesten at det ikke ble noen nye skader, og at Morten Nilsen fullførte 90 minutter på midtbanen etter å ha hanglet skikkelig de siste dagene - på grunn skade i foten.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Jens G. Løvland, Viktor A. Sørensen, Stian Amundsgård, Frode G. Larsen; Tom Jørgen Gangsø, Lasse Hausner, Morten Nilsen; Roger Bjørvik, Rune Lillevik, Rune Kristiansen.

Innbyttere: Øyvind Garfjell for Roger Bjørvik, Mats-Haakon Karlsen for Stian Amundsgård og Ken Stian Olsen for Tom-Jørgen Gangsø.

Gule kort, L/K: Roger Bjørvik og Ken Stian Olsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.