Roger flytter sørover

Postet av Lyngen/Karnes IL den 26. Apr 2007

Roger Bjørvik er tapt for L/K.

Skjervøyværingen har fått et jobbtilbud i Kristiansand som krever at han begynner øyeblikkelig - et tilbud Roger ikke har kunnet si nei til.

Dermed mister L/K et viktig offensivt kort før sesongen har kommet ordentlig i gang. Roger fkk bare med seg to obligatoriske kamper for L/K - en halv omgang i cupkampen mot Fløya og en hel omgang i serieåpningen mot Skarp 2.

Bjørviks tok overgang til L/K fra Skjervøy i vinter og har vært sentral i L/Ks offensive spill fra dag 1. Bjørvik har spilt både høyre og venstre ving, samt litt i midten også, men hører naturlig hjemme på venstrevingen meden av TiTo-serienes beste venstreføtter.

Bjørvik har underskrevet toårskontrakt med L/K og er sånn sett i klubben selv om han flytter sørover. Men det er vel naturlig å tenke seg at en så god spiller ikke klarer å holde seg unna de forlokkende gressbanene i Kristiansandsområdet.

L/K syns det er veldig trist å miste en så god spiller og en så bra kar som Roger. Han har glidd helt smertefritt inn i L/K-miljøet og har bidratt positivt både i trening og kamp.

Vi ønsker han lykke til i Kristiansand og håper inderlig at L/K kan være et alternativ hvis han en gang vender tilbake til landsdelen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.