Piteå 2007 - godt i gang

Postet av Lyngen/Karnes IL den 24. Jul 2007

L/Ks treningsleir toppet seg foreløpig i dag - med internturneringen "Copa Piteå".

Trond-Egil "Butcher" Larsen, Ken Stian "Riquelme" Olsen og Lasse "Gazza" Hausner tøyer ut etter en tøff første dag av "Copa Piteå".


Treningsleiren i Piteå er en solid tradisjon og vi er per tirsdag ettermiddag kommet rundt halvveis. I dag tidlig gikk første del av "Copa Piteå" - en ikke så rent lite tradisjonsrik turnering det heller. Og etter første dag er det Sverige, anført av kaptein Steffen "Henke Larsson" Dreyer som leder klart:

 

Tabell Dag 1

 

SVE

10-4     14

ENG

7-6        8

ARG

9-6        7

FRA

6-16      4

 

Sverige, inspirert av bronselaget fra VM-94, består i tillegg til "Henke" av Jørgen "Ravelli" Vik, Lars "Limpar" Wikbo, Vegard "Brolin" Berg-Johansen og Rune "Dahlin" Kristiansen. Tre storfjordinger, en lofotværing og en tromsøgutt altså.

Toppscorer etter dag 1 er Argentinas wonderkid Øyvind "Messi" Garfjell, som har klart 7 mål på seks kamper.

Turneringen avsluttes i morgen, med de seks siste kampene. I kveld skal første del kan deler turneringen ses av alle spillerne i en utvidet L/K-Sportsrevy - som har gått hver kveld her nede.

Juniorene har tidvis vist seg fram nede i Piteå. De har i store trekk vist seg moden for oppgaven med å holde styr på L/Ks verdifulle utstyr, inkludert flunkende nye adidasballer. De leder også an i "Piteå Poengliraren", der det skal plukkes jevnt og trutt poeng gjennom hele treningsleiren, både gjennom øvelser på treningen og på mer eksterne turneringer.

Herunder kan nevnes shuffleboard-tournamenten i går, der de gamle i høyeste grad var eldst. Beskjedenhet forbyr undertegnede å skrive hvem som vant, men den tapende finalisten var i hvert fall far til L/Ks kaptein... 15-årige Andreas Holm har i hvert fall tatt ledelsen med fem poeng, men det er langt fram til seier i denne konkurransen.

Alt i alt har første del av treningsleiren forløpt utmerket, med sedvanlige flotte boforhold, treningsbaner i særklasse og et glimrende Piteå-vær. Eneste streken i regningen så langt er virusinfeksjonen til nyervervelsen Kjetil A. Johansen. Kjetil gikk rett i horisontalen etter første trening lørdag og et kjapt besøk på vårdcentralen i Hortlax avslørte en virusinfeksjon forårsaket av et sår på den ene mandelen (!). Kjempen fra Kantornes har dermed fått treningsforbud, men kommer nok sterkere tilbake. I ettermiddag var han i hvert fall på bena igjen.

To av de som ikke er med til Piteå, Tom-Jørgen Gangsø og Morten Nilsen, er i ferd med å nå sitt mål for fotballferien - nemlig å sykle fra Nordkapp til Lindesnes. I tretiden i dag var midtbaneduoen 15 mil unna Kristiansand og Gangsø regnet med å nå Lindesnes i løpet av formiddagen. Løpende rapporter fra sykkelturen kan du forøvrig finne her: http://www.fotball.no/troms


 

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.