L/Ks bestemann

Postet av Lyngen/Karnes IL den 3. Des 2007

 

Jørgen Vik fikk utmerkelsen på årsfesten  på Polleidet lørdag. Morten Nilsen var blant de første til å gratulere.

 

Keeper Vik (17) hadde en flott førstesesong i L/K i 2006, men da ble lagkaptein Jens Georg Løvland Årets spiller. I år var det imidlertid ingen som gjorde Jørgen rangen stridig som L/Ks bestemann.

Jørgen har stått en rekke strålende kamper og har nesten aldri dårlige kamper i L/K-buret. I år hadde tromsøgutten en haug med klasseredninger, og var også stabiliteten i og med at han spilte alle cup- og seriekamper så nær som én - borte mot Finnsnes. Da sonet han karantene etter å ha fått rødt kort mot Ishavsbyen.

Vel fortjent er prisen i alle fall!

Sist en keeper ble kåret til årets spiller var forøvrig i 2004 - da Lars A. Wikbo fikk utmerkelsen.

Også kåringen av Årets supporter har blitt en fast foreteelse på årsfesten. Denne gangen var det alltid tilstedeværende Geir Granås som stakk av med prisen - som i sannhet er krevende å bli nominert til. Geir og sønnen Kristoffer har vært på stort sett alt av kamper, hjemme som borte, i løpet av sesongen. Sånt legges merke til og det er bare å takke Granåsene for en flott sesong!

 I 2008 er forøvrig Geir valgt inn som materialfovalter for L/K - både senior og junior. Så det blir neppe færre kamper til neste år...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.