Kjøp L/K-kalenderen!

Postet av Lyngen/Karnes IL den 29. Des 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L/K-kalenderen for 2008 selger veldig godt. Nå er det mulig å bestille på nett!

Kalenderen har vært i salg på Lyngseidet en ti dagers tid, og salget har vært svært upåklagelig. Nå gir vi de som ikke har hatt mulighet til å kjøpe kalenderen en sjanse til å få den i hende før januar er for langt fremskredet.

Det er første gang L/K lager en egen kalender. Og det blir garantert en ny en til neste år. Trykksaken inneholder en fin blanding av gamle og nye bilder fra både Karnes, Lyngen og ikke minst Lyngen/Karnes og bør være obligatorisk på kjøkkenveggen for alle med et lite hjerte for klubben.

Blant godbitene kan vi nevne de to eldste: Et lagbilde av Karnes fra 1946, ( med spillere som bl.a. Ludvik Beck, Åge Forfang, Petter Jensen og Hallvard Halden), Lyngen IL fra 1959 (med navn som Petter Grønnbakk, Helge og Roald Skogheim og Emil Borch).  De TiTo-vinnerne lagene fra 1991 og 2002 har også fått sin plass i kalenderen, i tillegg til en rekke bilder av lag og spillere fra L/Ks junioravdeling.

Det er også på sin plass å takke alle L/Ks støttespillere, som har vært med å sponse årets kalender: Ecotech, Nord-Troms Bil, Sparebanken Nord-Norge, Troms Slakteridrift AS, PriceWaterhouse Coopers, Troms Kraft, AS Elektro-Sport, Lyngen Plast, Framtid i Nord, Johnny Hansen Regnskap AS, Lyngenfjord Asvo AS og Lyngsalpeprodukter. Arne Teigen, Framtid i Nord fortjener en ekstra takk for å ha stått for en god del av bildene.

De som ønsker å få kalenderen tilsendt i posten, kan henvende seg til L/K på vår e-post: lyngkarn@online.no, sender vi kontonummeret vårt og prisinformasjon tilbake til deg. Så snart pengene er inne på vår konto, sender vi kalenderen. Prisen er 150 kroner (pluss porto). Vi kommer til å samle opp en del bestillinger og sende ut kalenderene i løpet av tidlig januar.

I tillegg til at man får selve kalenderen, blir alle som har kjøpt kalenderen med i trekningen av en middag for to stykker på Lyngens utmerkede spisested Stigen Vertshus.

Les hva fotballkretsen skriver om kalenderen!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.