L/K tippet på andreplass

Postet av Lyngen/Karnes IL den 28. Mar 2008

Dagbladet legger TiTo-hegemoniet til Nord-Troms i år.
Dagbladet har vane tro tippet utfallet av de fire øverste divisjonene for herrer pluss de to øverste kvinnedivisjonene. Og i år blir det ifølge riksavisen et år for Nord-Troms: 

Skjervøy får favorittstemplet i år, foran L/K og Fløya. Begrunnelsene glimrer med sitt fravær og ingen av lagene kan vel heller sies å ha levert strålende resultater hittil i vinter.

I nedrykksstriden blir det ifølge Dagbladet tøft for et annet Nord-Tromslag - nemlig Nordreisa på niendeplass. 10. og 11.-plassen er forbeholdt hhv. Salangen og Ramfjord.

Uenig eller enig med Dagbladet? Legg inn ditt tabelltips på L/K-netts diskusjonssider, gjerne med en liten begrunnelse, og ta også gjerne en tur innom Dagbladets diskusjonssider for avdeling 23 etterpå.

Et besøk verdt er absolutt nykommer Skognes' nettsider, der de for tiden teller ned til serieåpningen med å tippe et nytt lags tabellplassering. De er i tastende stund kommet til niendeplassen, og heldigvis er ikke Lyngen/Karnes nevnt ennå... Skognes-gutta skrider til verket med stor innsikt og glimt-i-øyet-alvor, og har en grundigere tilnærming til TiTo-serien enn vi har sett noe sted på mange år. Bra!

Så får vi se hva laget, som faktisk er L/Ks nærmeste naboer i årets TiTo-serie (selv om de spiller hjemmekampene i Ramfjord i år, litt lenger unna Lyngen enn normalt), plasserer Lyngen/Karnes til slutt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.