Sponsorjobbing: Refleksvestutdeling og varetelling

Postet av Lyngen/Karnes IL den 10. Sep 2008

Oksviks skoles 1. klassinger kommer til å ses godt i høstmørket. På bildet har (f.v.) Gørill Johannessen, Ingrid L. Larsen, Noah Berglund, Erik Larsen, Eline Strømsbukt og Gørill Larsen fått refleksvestene hos L/Ks Rune Lillevik og Torbjørn O. Karlsen.

Troms Kraft er én av L/Ks hovedsponsorer og absolutt viktigste støttespillere. De har som tradisjon å dele ut refleksvester til 1. klassingene i alle sine 15 eierkommuner i Troms.

Forleden var turen kommet til 1. klassingene ved Oksvik skole i Lyngen, og L/K, ved Rune Lillevik og Torbjørn O. Karlsen, stilte opp for å hjelpe TK med å få delt ut vestene.

Troms Kraft har et bredt samfunnsengasjement og er med på å drive fram det de mener er gode, fremtidsrettede tiltak, som for eksempel samarbeidet med Lyngen/Karnes IL.

De seks førsteklassingene på Oksvik fikk både refleksvester og informasjon om trafikksikkerhet. 

Senere på kvelden gikk forøvrig elever, lærere og foresatte i demonstrasjonstog med krav om gang- og sykkelsti i området ved Oksvik-skolen. Da kom nok refleksvestene godt med for førsteklassingene Gørill Johannessen, Ingrid L. Larsen, Noah Berglund, Erik Larsen, Eline Strømsbukt og Gørill Larsen

 Rune Lillevik i utdelingsmodus

 Tidligere i uka gjennomførte L/Ks seniorgruppe også den kvartalsvise varetellingen på Spar på Lyngseidet. Normalt sett kan disse varetellingene være en langdryg affære, ofte på grunn av ujevnt oppmøte. Denne gangen var det imidlertid over 20 mann fra A-lagsstallen, støtteapparat og andre sympatisører på plass fra start av. Dermed gikk det radig å komme seg gjennom reolene og hyllene på Spar-butikken.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.