Ny sponsor av 3. divisjon avdeling 23:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 21. Des 2008

FK Fotball tar over

I 2009 heter TiTo-serien FK Fotball-ligaen.

Den noget overraskende nyheten om at NRK Petres fotballradioprogram
FK Fotball skal sponse 3. divisjon avdeling 23, ble lansert på kretsens terminlistemøte i Tromsø lørdag.

Radioprogrammet, som enhver fotballinteressert bør og skal ha hørt om fra før av, går inn som hovedsponsor og lover stoff fra vår serie hver søndag i sesongen. Programlederne Aleksander Schau og Thomas Aune lanserte selv nyheten for sine lyttere på dagens radiosending.

- Rette opp inntrykket

På terminlistemøtet lørdag kom imidlertid denne meldingen til klubbenes utsendte, hvorav Trond Egil Larsen representerte L/K:

- Det er en kolossal ære for oss å få sponse deres fine liga. Ja, og vi skal ikke bare sponse den, vi skal også viderebringe hva som skjer hos dere ut til det norske folk. Vi innrømmer at vi har vært alt for dårlige på det i årene som har gått. Jeg legger meg flat. Beklager altså. Men vi skal rette opp dette inntrykket i år. Så vi gleder oss til å vie ligaen stor oppmerksomhet. Vi gleder oss til å møte flere av dere. Og vi gleder oss til å snakke om FK Fotball-ligaen. Ja, det skal bli veldig fint i 2009 faktisk. Vi ønsker dere alle en god jul, et godt nytt år. Og et deilig 2009 - i FK Fotball-ligaen 

I tillegg til stoff fra FK Fotball-ligaen hver uke, så lover Schau og Aune også live-overføringer fra enkelte kamper utover i sesongen. Serieåpningen er blant de datoene som er blinket ut, og det kan meget vel hende at FK Fotballs første direktesendte FKF-ligakamp blir BOIF - L/K 19. april.
Den kampen er egentlig satt opp klokken 16.00 på søndagen, men det kan bli aktuelt å flytte kampen til det litt mer ugudelige tidspunktet 12.00, slik at det passer med sendetiden til FK Fotball (som altså er fra 12.00 - 14.00).

Bjerkaas i kulissene

At FK Fotball-gutta har valgt ut TiTo-serien som sponsorobjekt er muligens ikke helt tilfeldig. Sjefen deres, Hans Tore Bjerkaas, var en stor profil på TIL på 70-tallet, og har blant annet vært med og tape viktige seriefinalekamper på Polleidet og også mer vanlige seriekamper :-)

- Hans Tore Bjerkaas debuterte i sin tid på TIL i det som den gang het TITO-serien, så når vi først måtte velge hvor vi skulle gjøre denne satsingen, var det vel naturlig å gå for Troms, sier Thomas Aune til Framtid i Nord.

FK Fotball lover også å kåre både månedens spiller og årets spiller i FK Fotball-ligaen i 2009.     

Til Polleidet?

Lyngen/Karnes benytter sjansen til å gratulere fotballkretsen med et tilsynelatende PR-kupp for en serie som sportslig sett bør bli en av de beste på mange, mange år!
FK Fotball kan bidro til sårt tiltrengt mediadekning og oppmerksomhet for kretsens fornemste serie, selv om mange av lagene i tillegg følges tett av lokalpressen.

Vi ønsker også FK Fotball hjertelig velkommen til Lyngen om det blir aktuelt å kjøre en livesending fra Polleidet. Og skulle FK Fotball-spaltist Egon Holstad bli rekvirert til å jobbe for FK Fotball som reporter, som Schau og Aune antyder i et intervju med Framtid i Nord, så skal vi behendig unngå å minne Egon på at hans favorittlag nummer tre, Fauske/Sprint, i likhet med hans favorittlag nummer to (TIL) har møtt kvist på Polleidet-gresset i gamle dager. Egons favorittlag nummer én (Liverpool) har imidlertid aldri tapt på verken Polleidet eller Geitnes. Det får være en trøst...

Troms fotballkrets' nettsider preges ikke unaturlig av sponsornyheten:

* Gåsehud på Marienlyst
* Spennende samarbeid
* En kollosal ære 

 
L/Ks nestleder Trond Egil Larsen syns FK Fotball-Ligaen høres veldig spennende ut. Det gjør ogsås SIK-trenerne Øystein Skallebø og Øyvind Pedersen (Foto: Troms Fotballkrets).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.