FK Fotball-ligaen 2009:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 22. Des 2008

Terminlista er klar

Mange lørdagskamper for Lyngen/Karnes i FK Fotball-Ligaen.

FKFL-klubbenes utsendte ble på terminlistemøtet i Tromsø lørdag enig om datoer og tidspunkter for de ulike ligakampene i 2009.

Terminlisten for FK Fotball-Ligaen, som du forøvrig finner her, viser at L/K skal ha ligastart borte mot BOIF søndag 19. april. Denne kampen kan imidlertid bli flyttet til klokken 12.00 for å passe inn i sendeskjemaet til FK Fotball, men dette er ikke avgjort. Foreløpig står den der med kampstart 16.00 på krøllgresset på Bardufoss.

L/K ligadebuterer så på eget gress allerede lørdag 25. april - mot fjorårets 2. divisjonslag FK Senja. Deretter følger TUIL 2 borte og TIL 3 hjemme, før Fløya står på motsatt banehalvdel på Fløyabanen selveste 16. mai.

Lørdag 30. mai er også en dato å merke seg for L/K-ere rundt om. Da skal vi forsøke å tukte Skjervøy ute på øya. Siste kamp før ferien går 4. juli, mot BOIF.

På høsten har L/K hjemmekamper mot fire av de lagene som nok må regnes med i ligatoppen i 2009 - Fløya (22. august), Skjervøy (5. september) Skarp (12. september) og Finnsnes (26. september).


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.