L/K 2012

Postet av Lyngen/Karnes IL den 7. Jan 2012

A-spillere i mørtna
Disse to spreke L/K-spillerne sprang Mørketidsløpet i Tromsø i dag.

Ole Remi Hausner (23) og Jørgen Vik (21) tok begge utfordringen med å springe Mørketidsløpet i Tromsø i dag. Uredde Hausner satset på intet mindre enn halvmaraton, mens Vik mente 10 kilometer fikk holde.

Begge to gjorde en svært respektabel innsats. Hausner ble klokket inn til 1,38 på sine drøye 21 kilometer, etter å ha hatt en knallåpning med 21 minutter på de første fem kilometrene. Vik brukte 44.18 på sin mil og har åpenbart klart å holde formen til tross for at han ikke hadde like mye å gjøre i hver kamp i 3. divisjon i 2011.

I en kort kommentar sier Hausner, som også sprang for Lyngen/Karnes, at han satser på å komme langt ned på 1.30-tallet på halvmaratonen i løpet av sommeren.

Kanskje vil de to dra med seg flere av L/K-guttene og delta på L/Ks  tradisjonsrike Lyngenmila eller Lyngen halvmaraton til våren? Da var det sagt! Inntil da har de to A-lagsrekorden for de to nevnte distansene.

Og ettersom Ole Remi var den eneste vi har funnet som representerte L/K i løpet, så gir han uttrykk for at det må kvalifisere til pokal. Vi får se på årsfesten 2012.

(Foto: Jo Are Vik)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.