Futsal:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Jan 2012

Sjarmiser spiller om opprykk
L/K-spillere sentral når Sjarmtrollan skal spille kvalik til eliteserien i futsal.

Tarjei Hansen Gautestad, Andreas Løvland, Steffen Dreyer og Jørgen Vik.

Futsal-stjernene fra Lyngen/Karnes er nå klare for playoff til Eliteserien i futsal etter at de i helga vant seriemesterskapet 1. divisjon futsal avdeling Nord-Norge sesongen 2011/2012.

Andreas Løvland, Steffen Dreyer og Jørgen Vik, har sammen for tiden skadede Tarjei Hansen Gautestad, bidratt til å ta tromsøklubben til seriemesterskap. Og både Andreas og Jørgen er foreslått til Årets futsalspiller.

Playoff går av stabelen 23. - 25. mars i Ekeberghallen i Oslo.

Samtlige, med unntak av Tarjei, var fredag kveld på L/Ks første samling for året - i Lyngenhallen - selv om Andreas Løvland fortsatt er høyaktuell for Alta.

I alt 25 spillere var på plass - i tillegg til at spillere som nevnte Gautestad, Jens Georg Løvland, Ole Remi Hausner, Christer Steinvik og Magnus Henriksen manglet. Det lover godt for sesongen. Også en sannsynlig nyervervelse var med på samlingen, men mer om det senere... Flere purunge spillere var med på samlingen - blant annet 96-modellene Jørgen Jensen og Johan Valø.

Etter samlingen fikk spillerne servert kveldsmat, samt litt info om sesongen 2012 av manager Bernt Olav Johansen. Og så hamret trener Roger Lange inn budskapet for sesongen 2012 - seriemesterskap i 3. divisjon.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.